Sue Ellen

Helsinki

/

Everybody dining

/

Amerikan Etelävaltiot rannikkoalue

Lämmin. Kutsuva. Vieraanvarainen. Herkullinen. Tätä kaikkea on Sue Ellen.

Lämmin. Kutsuva. Vieraanvarainen. Herkullinen. Tätä kaikkea on Sue Ellen. Entinen siirtomaatavarakauppiaan koti meren äärellä on täynnä rentoa etelävaltioiden tunnelmaa. Amerikan etelärannikko ja sen historialliset, värikkäät ja kauniit kaupungit ovat inspiroineet Sue Elleniä tuomaan Helsingin Etelärantaan uudenlaisia makuelämyksiä ja ennen kaikkea nautintoa yhdessä syömisestä ja juomisesta.

Ruokaa Sue Ellenissä tehdään laadukkaista ja harkituista raaka-aineista. Maut ovat tärkeitä sekä se, että se on rehtiä pienellä twistillä. Juomissa kärkenä ovat laadukkuus ja innovatiivisuus klassisista talon omiin cocktailehin sekä luonnollisesti hyvä viinivalikoima - alkoholittomia vaihtoehtoja unohtamatta.

Suosittelemme kokeilemaan Sue Ellenin Family Dinner Menua, joka tarjoillaan koko pöytäseurueelle. Alkuun jaettavaksi Cobb-salaatti Naturel ja vaihtoehtoisesti jokainen voi valita etelän skonssin rapu-tai kasvistäytteellä. Pääruuan voi valita päivän kalan tai itsesavustetun häränrinnan. Jälkiruuaksi tarjoillaan päivän makea, mikä voi olla vaikkapa pekaanipähkinäpiirakkaa ja bourbon-jäätelöä. Menu siksi, koska korostamme yhdessä syömisen tärkeyttä perheen, ystävien tai kollegojen kesken.


Ti–la 16.30–24

Eteläranta 16, 00100 Helsinki

Chef

Matti Paunonen

"Ripaus rakkautta mukana joka annoksessa"

Keittiömestarimme Matti Paunonen on aloittanut uran Savonlinnan Paviljongista noin 15 vuotta sitten. Hän työskenteli ravintola Murussa vuoropäällikkönä ennen siirtymistä Sue Ellenin keittiömestariksi. Työvuosia on kertynyt myös Sydneystä, joka auttoi Mattia löytämään kansainvälisen otteen ruuanvalmistukseen.

Matti on antautunut työlleen ja saattaa herätä joskus keskellä yötäkin kirjoittamaan reseptejä. Matin omasta keittiöstä ei löydy eineksiä ja kotona tehty ruoka on simppeliä, mutta alusta saakka itsetehtyä.

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Eteläranta 16, 00100 Helsinki