Smakbyn

Kastelholm

/

Everybody dining

/

Reilua ja maukasta ruokaa

Ajatus ravintolasta oli kytenyt monta vuotta, kunnes oikea hetki perustamiselle tuli asioiden loksahtaessa sopivasti kohdilleen. Ravintolan nimi Smakbyn – makukylä -  viittaa siihen, että haluamme luoda makujen kohtauspaikan, jossa voi tutustua paikalliseen pientuotantoon ja makuelämyksiin.

Se, mitä teemme on hyvää itsessään ja siksi haluamme pitää ruuan niin yksinkertaisena kuin mahdollista. Tämä pätee myös tislaamomme tuottamiin juomiin.

Talon erikoisuus – oma tislaamo

Meillä on oma tislaamo, joten useampi ravintolamme henkilö työskentelee juomien parissa. Se näkyy juomavalikoimassamme, josta löytyy niin oma viini, liköörejä kuin vahvempiakin juomia. Pullotamme juomat kauniisiin käsinpuhallettuihin pulloihin, jotka ovat näyttävästi esillä ravintolassamme.


Aukioloajat löydät täältä.

Osoite

Slottsvägen 134, 22520 Kastelholm

Chef

Michael Björklund & Kjell Gottberg

Ravintoloitsija Michael Björklund johtaa keittiötä yhdessä keittiömestari Kjell Gottbergin kanssa. Tärkeintä heille on se, että töissä on hauskaa ja että salissa ja keittiössä vallitsee hyvä tunnelma.  - Olemme kuin pieni perhe, joten on tärkeää, että jokainen ravintolamme työntekijä kokee voivansa olla osa kokonaisuutta.

Kjell, mitkä kaksi raaka-ainetta ottaisit mukaan autiolle saarelle ja miksi?

Voita ja suolaa, niillä saa kaiken maistumaan hyvältä. 

“Viinikellarissamme seisoo erilaisia ovia seinää vasten. Ovet ovat peräisin samasta, 1800-luvun loppupuolella rakennetusta talosta. Michaelin vaimo Jenny toi ne Smakbyn ravintolaan avajaisia edeltävänä päivänä tarkoituksenaan käyttää niitä avajaisissa kyltteinä. Ne jäivät kuitenkin kellariin ja avajaisissa moni vieras kommentoi kauniita ovia. Niinpä ne jäivät pysyväksi näyttelyksi kellariin”.

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Osoite

Slottsvägen 134, 22520 Kastelholm