Skiffer

Helsinki

/

Everybody dining

/

Liuskoja ja salaatteja

Ravintoloiden sydän on kiviarinauuni, jossa paistetut Liuskat lyövät lautaselta perinteiset gourmet pizzat.

Skiffer -ravintolat ovat rustiikkeja ja moderneja kohtauspaikka Helsingin sydämessä, Diana-puiston reunalla Erottaja 11:ssa, Viiskulmassa Laivurinkatu 10:ssa sekä Kalliossa Flemari 8:ssa. Näiden ympärivuotisesti palvelevien ravintoloiden lisäksi Skifferit aukeaa joka kevät purjehduskaudelle Helsingin Liuskaluodolle ja Hankoon.

Ravintoloiden sydän on kiviarinauuni, jossa paistetut liuskat lyövät lautaselta perinteiset gourmet pizzat. Rapeapohjaisten Liuskojen lisäksi Skiffereissä tarjotaan myös herkullisia salaatteja ja snackeja.

Skiffer Viiskulma on viides Skiffer-ravintola. Skiffer Viiskulma on ketjun ”lippulaivaravintola” missä yhdistyy Skiffer -konseptin kolme osa-aluetta: ruokaravintola Skiffer, sen yhteydessä toimiva Skiffer Navigation Lounge, joka on rento hengähdyspaikka sohvaryhmineen ja nojatuoleineen. Niiden lisäksi Laivurinkadun kulmassa toimii merihenkinen baari The Old Skiffer. Viiskulman Skiffer on rento kortteliravintola ja rööperiläisten kohtaamispaikka.

Oma suosituksemme on viiskulman erikoisuus: Rööperi - King Sjöberg (Milanon salamia, valkosipulia, parmesania ja luomukananmunaa tryffeliöljyllä höystettynä).

Ma–Ti 15–01

Ke–Pe 15–02

La 12–02

Su 12–00

Laivurinkatu 10 00150 Helsinki,

Erottajankatu 11, 00130 Helsinki,

Fleminginkatu 8, 00530 Helsinki

Chef

Tuomo Suoranta

"Rakkaudesta lajiin"

Liuskojen makuyhdistelmien takana on Skifferin keittiöpäällikkö Tuomo Suoranta. "Tumppi" on uskalias gastronomiaa rakastava keittäjä, joka ei pelkää kokeilla erikoisia makuyhdistelmiä. Tuomo on alusta alkaen vastannut Skiffer-ketjun tuotteesta ja reseptiikasta.

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Laivurinkatu 10 00150 Helsinki,

Erottajankatu 11, 00130 Helsinki,

Fleminginkatu 8, 00530 Helsinki