Rouhe

Kolari, Äkäslompolo

/

Everybody dining

/

Suomalainen

Koko kansan rouheva ruokaravintola

Jotain puuttui Ylläksen ruoka skenestä, mutta mikä? Avoimin mielin ravintolaprojektiin lähdettiin ja annettiin osittain asiakaskunnan muokata ravintolan ruokavalintoja. Nimen juuret juontavat filosofiaan tehdä hyvää ruokaa kikkailematta liikaa, rouhevasti fiiniä.

Ravintola Rouhe on marraskuussa 2013 perustettu ravintola Ylläkselle, Äkäslompolon kylään. Tarjoamme ihania makuelämyksiä ja kokonaisvaltaisia kokemuksia. Valikoimissamme on pääosin kotimaisia raaka-aineita sekä moderneja ulkomaan herkkuja. Keittiömme tarjoaa makuelämyksiä laidasta laitaan, ehkä jotain juuri sinulle? Hyvän ruoan paras ystävä on tietenkin...hyvä seura. Meille mahdut niin yksin, kaksin kuin suuremmalla seurueellakin.

Oma suosituksemme ruokalistalta on itse tehty tuorepasta, joka vaihtaa makua aina sesongin mukaan. Asiakkaiden suursuosikki on puolestaan pitkään haudutettu Meri-Lapin karitsan potka suussa sulavin lisukkein.

Avoinna joka päivä 13.00 - 21.00.

Lompolontie 3, 95970 Äkäslompolo

Chef

Toni Vaheri

Jos ei pärjää, pitää vaihtaa alaa!

Toni on hankolainen suomalainen. Suorapuheinen, äkkipikainen introvertti, joka rakastaa ruoan laittoa ja sen suunnittelua. Parhaimmillaan hän on silloin, jos hän saisi joka päivä suunnitella ja toteuttaa jotain uutta ruokaa. Keittiöfilosofiana Toni on aina pitänyt itse tehtyä, kastikkeen valmistus aloitetaan luista, muusi perunoista ja jäätelöt makupohjan keitosta. Ruoan paras ystävä on hyvä juoma, ei bulkkituotteita vaan pienpanimoa ja viinit, joita ei ihan helpolla Alkosta löydy.


Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Lompolontie 3, 95970 Äkäslompolo