Ravintolalaiva m/s Aava

Helsinki

/

Fine dining

/

Merellinen

Ravintola, josta avautuu maailman kaunein näkymä!

Ravintolalaiva m/s Aava tuo Helsinkiin aivan uudenlaisen ravintolakokemuksen, kun saaristoristeilyjen perinteinen buffettarjoilu saa väistyä korkealuokkaisen à la carte menun alta.

– Koimme, että Helsingissä on tarve tämän kaltaiselle merelliselle high-end -ruokailukokemukselle, kertoo Strömman toimitusjohtaja Peter Kåla. Halusimme panostaa ruoan lisäksi myös palveluun ja esillepanoon sekä hyviin viineihin.   

Menun on suunnittelut huippukokki Michael Björklund, ja asiakkailla on valittavana kolmen tai viiden ruokalajin à la carte -illallinen. Tilausristeilyillä tarjolla on myös seitsemän ruokalajin illallinen.

– Ruoan pitää olla rehtiä ja rehellistä, kertoo Björklund. Ammennan ruokafilosofiani pohjoismaisesta keittiöstä, ja sen ytimessä ovat paikalliset raaka-aineet. Kun puhun paikallisesta, puhun tarkoituksella koko Pohjoismaiden alueesta, sillä koen, että meillä on Pohjoismaissa todella hyviä tuottajia. Ruokafilosofiani ei siis rajoitu jollekin pienemmälle alueelle.

Kaikki saaristolaiva m/s Aavalla tarjoiltu kala on tuotettu kestävää ajattelutapaa seuraten.

– Olemme tehneet yhteistyötä WWF:n kanssa jo useamman vuoden ajan, kertoo Peter Kåla.

– Meille Itämeri on tietysti hyvin tärkeä ja tavoite on omalta osaltamme turvata Itämeren terve ekosysteemi. Haluamme myös tulevaisuudessa tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia Helsingin kauniista saaristosta, jossa he voivat nauttia sekä loistavasta ruoasta että upeista maisemista.

Lähdöt Kauppatorilta, Vanhan Kauppahallin takaa:

5.7.-31.8. ke-la klo 18.00 (ei 11.8. & 25.8.)

6.9.-30.9. ke & la klo 18.00

Risteilyn kesto on 2,5 tuntia.

Osoite:

Kauppatori, Eteläranta 00170 Helsinki

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Osoite:

Kauppatori, Eteläranta 00170 Helsinki