Ravintola di Trevi

Turku

/

EVERYBODY DINING

/

Välimerellinen

Matkustamista ja hyvää ruokaa rakastavat omistajat halusivat perustaa ravintolan, josta saa hyvää ja mutkatonta ruokaa ympäristössä

Matkustamista ja hyvää ruokaa rakastavat omistajat halusivat perustaa ravintolan, josta saa hyvää ja mutkatonta ruokaa ympäristössä, missä viihtyy niin päivällä kuin illallakin. Tunnelmallinen ravintolamiljöö, jonne kaikki ovat tervetulleita!

 Ravintolamme sisätiloissa on paljon pieniä mielenkiintoisia yksityiskohtia - valokuvia Italiasta, vuosikymmeniä vanhaa tiiliseinää, alkuperäinen puulattia, Huokausten siltaa esittävä kuvaseinä, avarat ikkunat Aurakadulle, di Trevi-teksti, jonka kirjaimet on tehty Indonesiassa vanhoista veneenromuista.

 Vieressä sijaitsee myös omistajiemme kahvila Fontana, mistä nimileikki Fontana di Trevi - kuuluisa suihkulähde Roomassa.

 

Suosittelemme kokeilemaan tapaksia! Makuyhdistelmät ovat lähes rajattomat ja tapaksia on mukava syödä sosiaalisesti annoksia jakaen tai omista suosikeistaan nauttien. Tapakset toimivat alkuruokana ja pääruokana - ja juustot jopa jälkiruokana. Patatas bravaksiamme on kehuttu paremmiksi kuin Espanjan vastaavia!    

Aukioloajat:

ma-to   11.00-23.00 (keittiö 22)

pe         11.00-01.00 (keittiö 23)

la          12.00-01.00 (keittiö 23)

su         13.00-20.30 (keittiö 19.30)

Osoite:

Aurakatu 1, 20100 Turku

Chef

Chef Annika

Kaikki toimii kun kaikki tekee. Ja kun kaikki tekee ja kaikki toimii, kaikilla on kivaa!

Annika johtaa tiukan rennolla otteella keittiömme mieslaumaa. Tapakset ovat saaneet inspiraationsa  Espanjasta, mutta kauden ainekset näkyvät listalla - suosikit pysyvät, mutta uusia tapaksia ilmestyy aina uudelle listalle. Ruoassa pitää olla makua, siitä ei tingitä!

Salin juomavalikoma seuraa ruoan ja ravintolan yleistä linjaa: hyvää, rentoa, hauskaa, maukasta. Sangriaa saa varsinkin kesäisin tehdä päivässä kannukaupalla, drinkkien makumaailma saa inspiraationsa vuodenajoista eikä alkoholittomia vaihtoehtojakaan ole unohdettu.

Mitkä kaksi raaka-ainetta ottaisit mukaan autiolle saarelle ja miksi?

Peruna ja suola - säilyvyys ja maku!    

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Osoite:

Aurakatu 1, 20100 Turku