Presto

Helsinki

/

Everybody dining

/

Italian

Pastat, pizzat, risotot...ravintola täynnä herkullisia makuja parhaista italialaisista raaka-aineista.

Ci piace servire Presto!

Presto - ravintola täynnä herkullisia makuja ja kiehtovia elämyksiä - parhaista italialaisista raaka-aineista! Pastat, pizzat, risotot - Prestossa näet, kuinka annoksesi valmistuu Mozzarella Barissa tai Trattorian pizzauunissa, käsityönä, rakkaudella valmistettuna.

Jokaista suupalaa täydentävät herkulliset, huolella valikoidut juomat – nauti espresso, Hugo-cocktail tai lasi lempiviiniäsi juuri oikealla hetkellä, juuri oikein tarjoiltuna.

Yläkerran Loungessa tapaat ystäväsi, kokoonnut työporukalla tai järjestät erilaisen asiakastilaisuuden. Ja jos et malta lähteä kotiisi, niin vie Presto mukanasi! Kaupastamme voit ostaa valmiit kastikkeet, öljyt, pastat ja muut herkut sekä hyvän valikoiman kirjoja.

Nauti siis Prestossa – ole kuin kotonasi!

Aukioloajat löydät täältä.

Osoite

Eteläesplanadi 14, 00130 Helsinki

Chef

Marko Koskinen

Less is more

Marko Koskinen tuntee Italian ruokakulttuurin perinpohjin. – Olen työskennellyt Italiassa ja kierrellyt siellä paljon etsimässä uusia ajatuksia. Työskentely ravintola Sasson keittiöpäällikkönä ajoi minut vahvasti italialaisen keittiön saloihin. Kaikki lähtee keittiössä siitä, että henkilökunta voi hyvin ja heillä on hauskaa. Markon periaatteena on, että ruokaa tehdään oikealla asenteella ja pieteetillä, mutta silti rennolla otteella. Punaisena lankana Markon keittiössä ovat hyvät raaka-aineet ja sesonkiajattelu. Inspiraatiota hän hakee lehdistä ja alan verkkosivustoilta. Parhaat ideat syntyvät luonnollisesti autenttisessa ympäristössä Italiassa. – Siellä kun pyörii ja käy ulkona syömässä, syntyy uusia ajatuksia kuin itsestään.

Prestossa on Markon mukaan mutkaton, rento ja välitön tunnelma. Preston erikoisuus on Suomen ainoa mozzarellabaari, jossa voi maistella erilaisia mozzarelloja lisukkeiden kera.  

Markon motto on Less is more. - Hyvä annos syntyy muutamasta yhteen sointuvasta komponentista. Pyrin välttämään turhaa kikkailua. 

Mitkä kaksi raaka-ainetta ottaisit mukaan autiolle saarelle?

Tuoretta mozzarellaa ja parmankinkkua, sillä ne toimivat aina - ja jopa autiolla saarella. 

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Osoite

Eteläesplanadi 14, 00130 Helsinki