Panimoravintola Koulu

Turku

/

Everybody dining

/

Suomalainen, panimoravintola tyyppinen, rehtiä ruokaa hyvistä raaka-aineista

Vanhaan koulukiinteistöön museoviraston valvovan silmän alla tyylikkäästi rakennettu panimo sekä useita kabinetteja, panimon pubi ja viinibaari.

Vanhaan koulukiinteistöön on Museoviraston valvovan silmän alla tyylikkäästi rakennettu panimo sekä useita kabinetteja, panimon pubi ja viinibaari. Turkuun haluttiin saada 90-luvun lopulla iso panimoravintola, johon tämä kiinteistö oli mitä sopivin. Ravintolamme palvelee niin lounastajia, oluenystäviä , viini asiantuntijoita, kuin yritysten tilaisuuksia. Keskeinen sijainti on valttikorttimme sekä kesäisin laaja vehreä terassi, jossa tarjoillaan niin talon oluet, siiderit kuin oman keittiön kesäherkutkin. 

Meidät sekoitetaan usein alan oppilaitoksiin: "täälläkö oppilaat harjoittelevat oluen tekoa". Me olemme ammattilaisia tällä saralla ja osalla on jopa parin vuosikymmenen työkokemus, joten porukan  ei tarvitse enää kauheasti harjoitella!

Oma ruokasuosituksemme on Panimon burgeri. Tässä tuotteessa yhdistyvät mahtava koko, näkö ja maku.

Talosta löytyy olutmestari ja viinituvasta viinimestari, joka valitsee talon viinit. Talosta löytyy myös oma kummitus Ursula. Hänen kunniakseen teimme oman oluen!Koulu on avoinna ma-su 11-02.

Keittiö on auki ma-to klo 11-21.30, pe klo 11-23.30
ja la klo 12-23.30 .

Viinitupa palvelee ma-to klo 16-24, pe-la klo 16-02.

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14 Bellman-salissa
ja lauantailounas klo 12-16 Wilhelminassa.

Panimoravintola Koulu
Eerikinkatu 18, 20100 Turku


Chef

Ari Lähteenmäki

 Jaksaa, jaksaa painaa painaa nyt menee rikki entiset ennätykset.  

Ari tekee keittiössämme maukasta ruokaa kausien mukaan ja etenkin lounaslistalla näkyvät uusimmat trendit. Arin sydäntä lähellä on panimotyylinen, maukas ja konstailematonta ruoka, juhlaillallisille hienostuneempaa "fine diningiä" ja kaikkea siltä väliltä. 

Mitkä kaksi raaka-ainetta ottaisit mukaan autiolle saarelle ja miksi?

Korianteri ja chili - ne näkyvät ja maistuvat monessa ruokalajissa.

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Panimoravintola Koulu
Eerikinkatu 18, 20100 Turku