Mustion Linna

Raasepori

/

Nice dining

/

Skandinaavinen

Maaseudun paras ravintola

Mustiolla on aina syöty hyvin. Mustion Linnan päärakennus valmistui 1792 ja liiketoiminta Mustiolla aloitettiin 1985. Linnankrouvi, entinen vaunuvaja, on uusgoottilainen rakennus 1800-luvun puolesta välistä. Suuri takka ja takorautaiset kattokruunut luovat ravintolaan ainutlaatuisen tunnelman.

Keittiöömme hyväksytään vain tuotteita, joilla on tarina ja juuret.

Keittiömme tietää hyvän ruuan tekevän ihmiselle hyvää. Siksi sinne hyväksytään vain tuotteita, joilla on tarina ja juuret. Tärkeitä asioita ovat myös tuotteiden paikallisuus, ekologisuus, puhtaus ja kiistattoman hyvä maku. Pyrimme hankkimaan raaka-aineemme paikallisilta tuottajilta. Lähiruoka ja puhtaus ovat siis avainsanoja ruokafilosofiassamme. Ajatus maistuu myös lautasella.

Ravintolamme sommelierina toimii Johanna Löfroos, jonka pettämättömällä viinimaulla ruualle kuin ruualle löytyy aina oiva kumppani - ja jos ei viiniä, niin sitten vaikka oman panimon olutta.  

Aukioloajat

Ma-La 12:00-23:00
Su 12:00-18:00 

Osoite

Hållsnäsintie 89,
10360 Raasepori 

Chef

Niko Tuominen

“Routine in Cuisine is a crime.” Edouard Nignon (1865-1934) 

Mustion Linnan nuorta ja innovatiivista keittiötä johtaa Niko Tuominen, joka suosittelee kokeilemaan Mustion Linnan ruokalistalta Kyyttöä eli Tartar Bovikin kyytöstä, mustaseljamajoneesia ja ranskanperunoita - Kyyttö annoksessa kiteytyy ravintolamme ruokafilosofia: paikallista luomulihaa, viereisten peltojen perunaa, oman puutarhan vihanneksia ja naapuritilan luomukananmunia.

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Osoite

Hållsnäsintie 89,
10360 Raasepori