Muru

Helsinki

/

Nice dining

/

Perinteinen Ranskalainen keittiö

Muru tunnetaan sekä hyvästä ruuasta että niihin sovitetuista loistavista viineistä ja tinkimättömästä intohimosta asiakaspalvelua kohtaan.

Helsingin Bistro klassikko. Ravintola Murun perustivat kaverukset 2010, tarkoituksenaan tehdä itselleen hyvä työpaikka ja kavereilleen paras mahdollinen ravintola. Muru on kirinyt vuosien aikana Helsingin ehdottomaksi klassikoksi. Muru tunnetaan sekä hyvästä ruuasta että niihin sovitetuista loistavista viineistä ja tinkimättömästä intohimosta asiakaspalvelua kohtaan. Murun omistajat ja perustajat Henri Alén, Timo Linnamäki ja Samuil Angelov suunnittelevat päivittäin yhdessä Keittiömestari Turo Väärtin ja Ravintolapäälikkö Saara Alanderin kanssa, kuinka voisimme yllättää vieraamme tänään.


Suosituin kokonaisuutemme on neljän ruokalajin Päivän menu (52€), jossa korostuu sesonginmukaisuus. Juomapuolella olemme hyvin viiniorientoituneita, siksi mielellämme suosittelemme viinejä yli 500 eri etiketin viini-vintiltämme. 

Ti – La 17 – 23

Fredrikinkatu 41, 00100 Helsinki

Chef

Turo Väärti

Valitse paras saatavilla oleva raaka-aine, valmista se suorasukaisesti ja viiniä kunnioittaen. Muuta ei tarvita

Murun ruoka edustaa perinteistä ranskalaista keittiötä, jossa keskiössä ovat käsityö ja herkät maut. Raaka-aineet ovat tarkoin poimittuja niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Turo Väärtin ruokafilosofia on yksinkertainen. Raaka-aineiden tai tekemisen tasosta emme tingi tippaakaan, mutta turhanpäiväinen kikkailu ja jäyhä jököttäminen eivät kuulu tyyliimme. 

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Fredrikinkatu 41, 00100 Helsinki