Kitch

Helsinki

/

Everybody dining

/

Ekologinen

Ekologinen ja trendikäs ravintola Helsingin sydämessä

Kampin trendikuppila Kitch osuu ajan hermoon ja panostaa ympäristöystävällisyyteen: listalta löytyy luomua ja lähiruokaa, kaikki talon viinit ovat espanjalaisia ekomerkittyjä tuotteita. Ravintolan sisustus sekä astiasto on koostettu kirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista.

Olutlista päivittyy tiuhaan ja panostaa paikallisiin mikropanimoihin. Ravintolan ruokalistaa voisi luonnehtia fuusioksi: tapaksia, salaatteja ja burgereita jonka tuore kaurasämpylä tuodaan pientuottajalta Kirkkonummelta. Maut tapailevat espanjalaistyyliä, Lähi-itää ja Kreikkaa.

Ruokalistalta löytyy tapaksia, salaatteja ja burgereita. Arkipäivisin tarjotaan lounasta, jonka vaihtoehtoina ovat päivittäin vaihtuvat liha-, kala- tai kasvisruoat. 

Kaikki ruuat tehdään alusta asti itse tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Viinit ovat kaikki reilunkaupan tai luomuviinejä.

Sisustuksessa on käytetty lähes ainoastaan kierrätettyjä kalusteita mikä tekee paikasta rennon ja retromaisen.

Varsin kohtuuhintainen Kitch, jossa syö helposti alle kahden kympin, on satsannut myös iltaelämään. - Baarimestarimme sovittaa cocktaileja ruokalistaan ja teemme täällä omia likööreitä ja siirappeja - luomuna tietenkin, ravintoloitsija ja keittiömestari Anton von Troil vinkkaa.

Ravintola toimii myös taidegalleriana, jonka seinillä komeilevia teoksia asiakkaat voivat ostaa myös mukaan.

Aukioloajat

ma-ti 11-22 

ke-pe 11-24 (02) 

la 12-24 (02)

Keittiö

ma-ti 16-21 

ke-pe 16-23 

la 12-23

Yrjönkatu 30, 00100 Helsinki

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Yrjönkatu 30, 00100 Helsinki