Juhlatila Lyydia

Helsinki

/

/

Juhlatila meren äärellä

RAUHALLINEN JUHLATILA UPEAN LUONNON JA MEREN ÄÄRELLÄ

Etsitkö ainutlaatuista miljöötä yritys- tai talvijuhliin? Karhusaaressa rantakallion päällä lepäävä juhlatila Lyydia tarjoaa upeat puitteet ja maisemat – vain 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. 

Yrittäjä Maija-Kaisa Kuoppala luotsaa Lyydiaa suurella sydämellä. - Olen kotoisin Ylitorniolta, jossa olen nuoresta tytöstä saakka järjestänyt isän tädin kanssa kotikylän syntymäpäiviä ja muita perhejuhlia. Juhlatila on nimetty mummoni Lyydian mukaan ja mummon reseptillä tehtyä hillakakkua ja mustikkapiirakkaa on tarjolla myös Lyydiassa. Tämä on todellinen rauhan tyyssija, jossa voi helposti järjestää oman näköiset juhlat olipa kyseessä häät, hautajaiset, syntymäpäivät, valmistujaiset, ristiäiset, pikkujoulut tai yritystilaisuudet. Ehdoton erikoisuutemme on kappeli. 

KAIKEN KATTAVAT JUHLAJÄRJESTELYT 

Kuoppalalle on sydämen asia järjestää juhlat joustavasti asiakkaan näköisiksi. - Arvojamme ovat kestävä kehitys, ekologisuus ja luotettavuus. Tästä syntyy erinomainen asiakaspalvelu. Pitopalvelu Juhla Mintut valmistaa tarjoilut asiakkaan toiveiden mukaan ja heille on kunnia-asia, että tarjottavat ovat laadukkaita. Meillä on muutoinkin hyvät yhteistyökumppanit, joiden kautta juhliin järjestyvät niin bändi, valokuvaaja, meikit kuin kampauksetkin. Lyydiassa onnistuvat myös intiimit, parinkymmenen hengen tilaisuudet. Voimme kattaa pienemmän seurueen pöydän erkkeriin, josta avautuu huikea näkymä suoraan merelle. Monimuotoinen luonto on ihan liki ja läsnä Lyydiassa. 

EKOLOGISUUS ENNEN KAIKKEA 

Ekologisuus on Kuoppalalle tärkeä asia. – Käytämme Lyydiassa itse tekemiäni pellavaisia lautasliinoja, jotta voimme vähentää paperijätteen määrää. Suosin muutoinkin ekologisia ratkaisuja kuten kierrätettyjä lasisia karahveja muovikannujen sijaan. Lähiruoka on myös sydäntä lähellä. Tarjoilut suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti, mutta pyrimme käyttämään lähituottajien ekologisia raaka-aineita, kuten vaikkapa ylitorniolaista savustettua poroa.

Teksti: Mia Heiskanen


Kuntokalliontie 6, 00890 Helsinki

Chef

Pitopalvelu Juhla Mintut

Pitopalvelumme Juhla Mintut tekee tarjoilut toiveidesi mukaisesti. Juhla Mintut on lähes 30 vuotta toiminut pitopalvelu, jonka tarjoilut ovat herkullisuudestaan kuuluisia. Juhla Mintuille on kunnia-asia, että tarjottavat ovat maukkaita ja tehty asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meillä on menuehdotuksia, mutta muokkaamme niitä mielellämme, tai teemme tarjottavat asiakkaan itse suunnitellun menun mukaan.

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Kuntokalliontie 6, 00890 Helsinki