Hella & Huone

Tampere

/

Nice dining

/

Pohjoismaalainen

Makuelämyksiä, joita et helposti unohda!

Hella & Huone on pohjoismaiseen ruokafilosofiaan nojautuva illallisravintola Tampere-talon läheisyydessä, lähes Tampereen sydämessä. Pieni ja persoonallinen ravintola on saavuttanut jalansijan Tampereen ravintolamaailmassa, ja saanut osakseen valtakunnallisia  ja pohjoismaisia tunnustuksia. Hella&Huoneen keittiöfilosofia pohjautuu puhtaisiin pohjoismaisiin raaka-aineisiin ja paikallisiin lähituotteisiin. “Haluamme yllättää ja tuottaa makuelämyksiä, joita et helposti unohda!”

"Ihan hyvä" ei riitä - vaadimme itseltämme enemmän

Ruuan maku on tärkein prioriteettimme ja sen peruslähtökohtana ammattilaiset keittiössä. Haluamme tehdä töitä sen eteen, että ruoka on puhtaan ja selkeän makuista. Haudutamme, paistamme, grillaamme ja etsimme aina parhaan mahdollisen valmistusmenetelmän tuotteillemme. ”Ihan hyvä” ei riitä, vaan vaadimme itseltämme enemmän.

Pohjoismaisia arvoja mukaileva ruokatarjontamme täydentyy kattavalla viini- sekä olutvalikoimalla, johon syvyyttä antaa jokunen kypsempikin viini. Jokaisen ravintolassamme työskentelevän intohimona on oltava viini ja ruoka. Siksi kaikki osallistuvat myös päätöksentekoon kun rakennamme viinilistaamme ja viinimenua. Sommelierimme Humberto Pulido Garces kantaa siitä kuitenkin lopullisen vastuun.

Aukioloajat

Ti - La 18.00- 23.00

(16.30 pöytävarauksella)

Osoite

Salhojankatu 48, 33500 Tampere

Chef

Arto Rastas

“Trendit ovat liian kallis konsepti, niitä tulee ja menee. Poimin trendeistä olennaisen ja muunnan ne keittiööme sopiviksi”

Useilla palkinnoilla tunnustettu keittiömestari Arto Rastas tiimeineen luo ja kehittää uusia annoksia innovatiivisesti ja yllätyksellisesti puhtaita ja osin jopa itsetuotettuja raaka-aineita hyödyntäen. Ruokatuotteen avainlähtökohtana on persoonallisuus. - Haluan kokeilla ja luoda uutta omalla tavalla, rikkoa hieman rajoja ja ravisuttaa. Hyvän maun lähtökohdan muodostavat laadukkaat raaka-aineet. Tykkään käyttää nokkelasti sesonkien raaka-aineita. Siksi onkin hienoa, että voimme kasvattaa niitä ravintolaamme itse ja hyödyntää mahdollisuuksien mukaan myös lähitilojen tuotteita. Huippujuttu on se, että saamme omasta, Lempäälän puutarhasta keittiöömme yrtit, salaatit, krassit, omenat, päärynät, luumut, marjat ja juurekset. Ruokalistamme vaihtuu kymmenen kertaa vuodessa, joten voin hyödyntää maksimaalisesti keittiössämme sesonkituotteita.

Mitkä kaksi raaka-ainetta ottaisit mukaan autiolle saarelle ja miksi?

Maa-artisokan ja kuhan. Ne ovat parhaat Suomesta saatavilla olevat raaka-aineet. 

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Osoite

Salhojankatu 48, 33500 Tampere