Haikon Kartano

Porvoo

/

Fine dining

/

Kansainvälinen, Merellinen, Klassinen

Haikon Kartanon ravintolasalit sijaitsevat kauniissa kartanorakennuksessa, mutta kesäisin ruokailla voi myös aurinkoisella kartanoterassilla, josta avautuu upea puistonäkymä.

Haikon Kartanon ravintolasalit sijaitsevat kauniissa kartanorakennuksessa, mutta kesäisin ruokailla voi myös aurinkoisella kartanoterassilla, josta avautuu upea puistonäkymä.

Kartanon ravintoloissa kohtaat tsaarinajan tunnelmaa ja kauniita kattauksia, antiikkia ja perinteitä. Ravintolat käyttävät aina vuodenaikojen parhaita raaka-aineita. Huomaavainen palvelu ja Haikon viinitiimin valitsemat hyvät viinit täydentävät nautinnon.

Tunnelmalliset ravintolasalit sijaitsevat kartanorakennuksessa ja kesäisin on iso terassi kauniilla puistonäkymällä. Ravintolassa on herkullisia pöytiin tarjoiltavia annoksia klassiseen kartanotyyliin, ryhmille tilauksesta myös buffetpöytä. Täällä tarjoillaan hotellivieraiden aamiainen, lounas ja illallinen sekä ryhmien kahvitukset.

Syksyllä Kartanon viini-illoissa seikkaillaan mielenkiintoisten juomien ja hyvänruuan parissa niin syksyisessä metsässä, Piemonten kukkuloilla kuin Australian viinitarhoilla

Haikon teemoitetuista viini-illoissa alan asiantuntija kuljettaa iltaa ja Haikon keittiömestari kertoo menusta ja vastaa kysymyksiin. Illat ovat nautinnollinen elämys ja hyödyllinen tietoisku kokeneemmallekin viinin harrastajalle. Illallinen katetaan kartanon Romanov-saliin tai merenrantahuvila Villa Haikkoon illasta riippuen.

Raaka-aineet naapurista

Haikon Kartanon ruokafilosofia perustuu suomalaisiin raaka-aineisiin ja naapurista tulevaan ruokaan. – Puhumme lähituottajien sijaan naapureista, joiden raaka-aineet rakentavat Haikon ruokamaailman ytimen. Olut ja alkuvehnä tulee Malmgårdin kartanosta, paikallinen kalastaja toimittaa meille kalaa saatavuuden mukaan, suklaat ja jäätelöt tulevat Porvoon pientuottajilta ja häränliha Bosgårdin kartanosta Porvoosta, Vesterinen kertoo. 

Aukioloajat/Opening hours

KARTANORAVINTOLA AVOINNA

ma-la11.30-24, keittiö klo 22.30

(pöytävaraukset klo 21.30 menn.) su11.30-23, keittiö klo 22. Ravintolan terassi 11.00-23.00 (sään salliessa)

Sunnuntaisin klo 12.30-15 tarjolla Kartanon sunnuntaibrunssi (a la cartea ei tarjoilla brunssin aikana). 

Haikkoontie 114, 06400 Porvoo

Chef

Jyrki Yli-Uotila

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Haikkoontie 114, 06400 Porvoo