Gaijin

Helsinki

/

Nice dining

/

Aasialainen

Japanin, Korean ja Pohjois-Kiinan perinteisiä ruokia modernilla tavalla.

Gaijin on japania, ja tarkoittaa ulkomaalaista, sillä ravintolan perustajat ovat suomalaisia. Ravintola Gaijin on Tomi Björckin ja Matti Wikbergin toinen ravintola, joka vie makumatkalle Pohjois-Aasiaan. Upealla paikalla Bulevardin ja Yrjönkadun kulmassa sijaitseva ravintola avasi ovensa huhtikuussa 2011. Tutkimusmatkat Pohjois-Aasian maihin Kiinaan, Koreaan, Japaniin ja modernin aasialaisen ’mekkaan’ Sydneyyn ja New Yorkiin ovat antaneet vaikutteensa Gaijinin listoille. Gaijinin ruokalista koostuu autenttisista Pohjois-Aasian mauista, mutta ne tarjotaan modernilla tavalla.

Suurin osa ruuista on suunniteltu jaettavaksi pöytäseurueen kesken

Gaijin tarjoaa uniikin makuelämyksen yhdistelemällä Japanin, Korean ja Pohjois-Kiinan perinteisiä ruokia modernilla tavalla. Ruokailu Gaijinissa perustuu sosiaaliseen syömiseen, joten suurin osa ruoista on suunniteltu jaettaviksi pöytäseurueen kesken

Aasialaiset juomat ovat merkittävässä roolissa Gaijinin juomalistalla. Perinteinen sake on oiva kumppani aasialaiselle ruoalle ja useimmat tarjottavat saket ovat saatavilla ainoastaan Gaijinissa. Viinit ovat aromikkaita ja puhdaspiirteisiä, jolloin ne toimivat upeasti Pohjois-Aasialaisen ruoan rinnalla. Tärkeintä ovat rentous ja hyvä tunnelma, jotka takaavat onnistuneen illallisen.

Aukioloajat löydät täältä.

Osoite

Bulevardi 6
,
00120 Helsinki

Chef

Miikka Mäkelä

Mieluummin sit kerralla maaliin

Miikka on leppoisa, tuskin koskaan kenellekään suuttunut keittiöpäällikkö. Miikalla on takana usean vuoden hieno kasvutarina työharjoittelijasta mesuksi. Miika pitää tarkkaa huolta ruuanlaadusta ja henkilökunnan hyvinvoinnista.

-Gaijinin ruokamaailman peruspilareita ovat jaettavuus ja se, että pöydässä on aina tekemistä. Siksi erilaiset Tonkatsut ja Bossämit ovat aina varma valinta, sillä jokainen voi valita haluamansa määrän kastikkeita ja lisukkeita.

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Osoite

Bulevardi 6
,
00120 Helsinki