Classic Pizza Restaurant

Helsinki

/

Everybody dining

/

Premium-pizza

Classic Pizza Restaurantista saa korkealaatuisista raaka-aineista paikan päällä valmistettua premium-pizzaa

Juha Toivanen perusti ensimmäisen Classic Pizza ravintolan Hangon satamamakasiineihin vuonna 1996. Ajatuksena oli luoda konsepti, joka olisi useamman saavutettavissa ja jossa asiointikokemus olisi ylivertainen. Juha halusi keskittyä vain yhteen tuotteeseen ja tehdä sen paremmin kuin kukaan muu. Classic Pizza Restaurantin kulmakiviä ovat intohimo korkealaatuisiin raaka-aineisiin, mielenkiintoinen reseptiikka ja pöytiintarjoilu. Nämä elementit liitettiin tuotteeseen, joka on monelle mieluisa - pizzaan klassisilla ja yllättävillä makuyhdistelmillä. Classic Pizza Restaurant on palkittu mm. Suomen paras pizza -tittelillä.

Suosittelemme Michelin tähtikokki Dani Garcian** kylmää alkupalapizza Andaluciaa, joka sopii loistavasti yhteen maailman parhaan pientilasamppanjan, R&L Legraksen, kanssa.

Chef

Juha Toivanen

"Kun on kerran maistanut täydellisyyttä, on keskivertoon vaikea palata!"

Keittiötä johtaa omistaja Juha Toivanen, jonka luovuus ja rakkaus ruokaa kohtaan näkyy uusina, yllättävinä makuyhdistelminä. Juha hakee inspiraatiota reseptiikaan mm. matkoilta. Juha näkee pizzapohjan lautasena, jonka päälle luodaan makumaailma.

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!