Café Tin Tin Tango

Helsinki

/

Everybody dining

/

Kortteliravintola

Nappaisinko mukaan kahvin, piknik korin vai nauttisinko runsaan aamiaisen samalla kun heitän pyykit kahvilan pesukoneeseen? Ei ihme, että persoonallinen kahvila-ravintola Töölön sydämessä hurmaa aamusta iltaan.

Mannermainen ja persoonallinen kahvila- ravintola Töölön sydämessä hurmaa kotoisuudellaan.

Päivä alkaa hyvin Café Tin Tin Tangon kuuluisalla runsaalla aamiaisella. Niitä tarjoillaan koko päivän aamusta iltaan. Päivällä leivonnaisia, herkullisia salaatteja ja jo legendaksi muodostuneita patonkeja. Illalla tunnelmallista taustamusiikkia, hillittyä puheensorinaa, laaja olut-, siideri- ja viinivalikoima.

Jo vuodesta 1994 niin perheet, taiteilijat, poliitikot, opiskelijat kuin perustöölöläisetkin ovat kohdanneet A-oikeuksin varustetussa kahvilassamme. Café Tin Tin Tangon lämmin ja kotoisa korttelikahvilan ilmapiiri onkin saanut ystäviä ympäri maailman, ystävät kutsuvatkin kahvilaa nimellä Tintti tai vain olohuoneeksi.

Pyykit puhtaaksi kahvilassa

Tin Tin Tangon erikoisuus on pyykkitorni kahvilan sydämessä. – Meillä voi pestä ja kuivat pyykit lounaan lomassa, sillä itsepalvelupesulassamme on kuuden kilon pesukone ja kuivausrumpu. Paikan omistaja toi aikanaan idean Ranskasta ja se on todella suosittu. . Mikä sen mukavampaa kuin heittää pyykit koneeseen samalla kun siemailee kupillisen laadukasta kahvia tai nauttii runsaan aamupalan?, Tintin hengetär Seija Manninen heittää.

Aukioloajat/Opening hours

Ma-Pe 7-24

La 9-24

Su 10-21

Töölöntorinkatu 7, 00260 Helsinki

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Töölöntorinkatu 7, 00260 Helsinki