Boulevard Social

Helsinki

/

Nice dining

/

Välimeri

Välimeren ympäristön makuja Helsingin kauneimman puistokadun varrella.

Ensin matkustimme, maistelimme ja nautimme elämästä maailmalla. Sitten yhdistimme kokemuksemme keittiössä ja avasimme ravintolan. Boulevard Social on kolmas oma ravintolamme, avattu toukokuussa 2012. Halusimme luoda pieneen tilaan viihtyisän olohuoneen, johon poikkeaminen lasilliselle tai koko illan viettäminen illallisella tuntuisivat yhtä luontevilta. Entisaikaan tällaisia ravintoloita kutsuttiin joko Public:ksi tai Social:ksi. Tämä on olohuone Bulevardilla, Boulevard Social.

Kreikan, Libanonin, Tunisian, Marokon ja muiden 

Boulevard Socialin keittiö ja baari Helsingin kauneimman puistokadun varrella tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän Kreikan, Libanonin, Tunisian, Marokon ja muiden Välimeren ympäristön maiden puhtaita, perinteisiä makuja kekseliäällä tavalla yhdisteltynä.  

Välimeren ympäristön maiden makuja, raikkaita yrttejä ja sitrushedelmiä, rouhittuja pähkinöitä, paahdettuja mausteita, maailman parhaita oliiviöljyjä, mehukasta lihaa ja marokkolaisen torin väriloistoa. Näin pääset lähelle Boulevard Socialin makupalettia.

Näistä maista suuri osa on myös perinteisiä viininviljelymaita. Boulevard Socialin viinilistalta löytyykin hienoja kreikkalaisia ja libanonilaisia viinejä, joiden huippulaatua vain harva on päässyt maistamaan. Viinilistan selkärangan muodostaa klassinen näkökulma viinin ja ruuan yhdistämiseen: paikallinen ruoka ja viini kulkevat kauniisti käsi kädessä.

Boulevard Socialin cocktailbaari ja sen tarjonta noudattaa samaa ajatusta kuin ruokakin: Välimeren alueen klassisia makuja kekseliäästi yhdistellen.

Aukioloajat

ma-to 17-24 (keittiöön viimeiset tilaukset kello 22:00 mennessä)
pe-la 17-01 (keittiöön viimeiset tilaukset klo 22:00 mennessä)
su / suljettu

Osoite

Bulevardi 6, 
00120 Helsinki

Chef

Kjell Kvarnström

Aina voi nukkua nopeammin.

Kjell on suomenruotsalainen entinen käsipalloilija. Mies, joka hallitsee ja tuntee keittiönsä pienintä kuivamaustepussia myöten. Tämä Inkoon lahja Suomen keittotaidolle on huumorimiehiä, jonka viehätysvoima toimii keittiössä ja sen ulkopuolella – paitsi Saksassa, tietävät kollegat.

Kjellin mielestä erilaiset liemi- ja pataruuat (Taginet) pääsevät oikeuksiinsa Lähi-Idän kuivamausteisessa maailmassa. - Myös jälkiruokiin syntyy erityinen syvyys kuivattujen hedelmien ja mausteiden harmoniasta.

Mitkä kaksi raaka-ainetta ottaisit mukaan autiolle saarelle ja miksi?

Repullisen Surströmmingiä ja nötköttiä.

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Osoite

Bulevardi 6, 
00120 Helsinki