Bossa Nova Beach Club

Raasepori

/

Everybody dining

/

Välimerellinen

Eteläeurooppalaista tunnelmaa Tammisaaressa palmujen katveessa

Bossa Nova Beach Club on uusi konsepti, joka pyörähtää käyntiin tänä kesänä. Ravintola Bossa Nova muuntuu eteläeurooppalaiseksi loungeksi, jossa siemaillaan talon omia gin toniceja vaikka varpaat hiekassa. Paikan omistaja Dave Huldin suosittelee kaneli-appelsiini gin tonicia, johon he käyttävät itse tehtyä kanelisiirappia. "Sloganimme on rentous niin tunnelmassa kuin ruoassa. Tämä on todellinen kesäparatiisi, johon pääsee vaikka veneellä", Huldin tunnelmoi.

Ravintolan vieressä tulee olemaan hiekkaranta, jossa voi pelata futista ja vaikka joogata palmujen katveessa. Tapahtumat värittävät Bossa Nova Beach Clubin kesää, johon kuuluvat muun muassa tiistaiaamujen jooga, viikonloppujen konsertit ja sunnuntaiset mehevät brunssit DJ:n säestyksellä. "Täällä nähdään juomien kanssa isoja laseja, tuoreita hedelmiä ja paljon jäitä", Huldin vakuuttaa. Ruokapuolella maistellaan monipuolisia poke bowl-annoksia, perinteisiä burgereita ja raikkaita salaatteja. Grillistä saa rantatunnelmaan sopivia annoksia. Keittiö on auki aina puolesta päivästä iltaan ja baari niin pitkään kuin asiakkaita riittää.

Bossa Nova Beach Club tuo Tammisaareen palmuja, pinkkejä flamingoja ja rentoa tunnelmaa.

Aukioloajat:

Keittiö on auki

Ma-Ke          11-20

To-Pe            11-21

La                 12-21

Su                 11-20

Sunnuntaisin brunssi klo 11-15

Baaripuoli on auki niin pitkään kuin on asiakkaita

Osoite:

Ormnäsintie 1, 10600 Raasepori

Chef

Kim Birk

Keittiöfilosofia

Bossa Nova tarjoilee rentoja ja tyylikkäitä annoksia omalla twistillään. Poke bowl-annoksiin otettiin mallia Havaijilta, mutta nekin tehdään omalla tyylillä ja sopivilla raaka-aineilla. Keittiömestari Kim Birk kuvailee tyyliä Miami beach-meiningiksi, jossa annokset voi syödä tyylikkäästi terassilla tai ottaa mukaan hiekkarannalle enemmän sormiruokatyyliin. "Tärkein tehtävämme on tehdä hyvää ruokaa ja luoda iloisen onnellista tunnelmaa niin asiakkaille kuin työntekijöille", Birk painottaa nauraen. "Haluamme saada ihmiset hymyilemään!"

Motto:

"Stand up and work."

"Kun nouset aamulla ylös sängystä ja katsot peiliin, niin näetkö onnelliset kasvot? Jos et, niin mene takaisin nukkumaan. Peilistä pitäisi näkyä aina iloiset kasvot. Kaikkien pitäisi oppia tämä."

Mitkä kaksi raaka-ainetta ottaisit mukaan autiolle saarelle ja miksi?

"Ottaisin mukaani ananaksen ja papayan. Ne ovat ihania, tuoreita, herkullisia hedelmiä. Mutta haluan mukaani myös hyvää seuraa."

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Osoite:

Ormnäsintie 1, 10600 Raasepori