Bistro Plaza & Bistro1909

Mallorca

/

Everybody dining

/

Espanjalais-ranskalainen

Rustiikkinen suomalaisomisteinen bistro Mallorcalla.

Aluksi meillä oli monta eri bisnesideaa. Kun päädyimme tähän toimitilaan, tiesimme, että bistro-tyylinen pieni, kodikas paikka puuttui alueelta. Nykyistä ravintolaamme kuvaa erittäin hyvin ajatus bistrosta: korkealaatuista maistuvaa ruokaa, tyylikästä ja ystävällistä palvelua, mutta ei hienostelevaa.

Tarjoilemme monipuolista ruokaa, klassikoista paikallisiin ruokalajeihin. Ruokalistamme on kattava espanjalaisesta paellasta ja tapaksista ranskalaiseen äyriäiskeittoon ja häränfileeseen aidon Bearnaise- kastikkeen kanssa. Viinilistalta löytyy enimmäkseen paikallisia, mallorcalaisten pienten viinitilojen viinejä, mutta listaa täydentää Manner-Espanjan viinit. Hinta-laatusuhde on erinomainen niin juomissa kuin ruuissa.

Osoite

Plaza de constitución 5, 
07400 Alcudia, 
Spain

Chef

Matti Hulpio

Ollaan ylpeitä siitä mitä tehdään.

Matti rakastaa Espanjaa ja hyvää ruokaa. – Olen tarkka laadusta, järjestelmällinen ja luova. Ruokalistaltamme kannattaa kokeilla Dorada Provencalia. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä Välimeren Doradan filettä, simpukoita ja katkarapuja kevyesti kermaisessa valkoviinikastikkeessa, joka on maustettu sahramilla, talon omalla tomaattikeitolla sekä yrteillä. Annos tarjoillaan uunissa paahdettujen perunoiden ja kasvisten kera.

Matti ymmärtää hyvin kausiluontoisen työn haasteet ja vaikeudet. Hänellä on monipuolinen kokemus erilaisista keittiöistä. Matin tyyli ja ruoka sopivat kuin naulattu laadukkaan bistron keittiöön. Matti johtaa keittiötä ystävällisesti ja tarkasti. Keittiössä opitaan nopeasti Matin ahkeran esimerkin kautta. Keittiön seinällä lukee Matin motto “Be proud of what you do!”.

"Parasta ovat onnelliset asiakkaat, jotka tulevat kiittämään ruuasta jopa keittiöön saakka. Uusia ideoita ja inspiraatiota työhön haen syömällä eri ravintoloissa ja käyttämällä uusia raaka-aineita.”

Mitkä kaksi raaka-ainetta ottaisit mukaasi autiolle saarelle ja miksi? Tulukset ja mato-ongen. Tykkään tehdä kalaruokia ja tuluksilla saisin tulen syttymään.

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Osoite

Plaza de constitución 5, 
07400 Alcudia, 
Spain