Bistro O mat

Kirkkonummi

/

Nice dining

/

Ranskalais skandinaavinen

Bistro O mat tarjoaa huolellisesti valmistettua nykyaikaista ruokaa pohjoismaisen ja ranskalaisen keittiön perinteisiä valmistustapoja kunnioittaen.

Bistro O mat tarjoaa huolellisesti valmistettua nykyaikaista ruokaa pohjoismaisen ja ranskalaisen keittiön perinteisiä valmistustapoja kunnioittaen. Valitsemme sesongin mukaan kauden parhaita tuotteita, mieluiten luomutuotteita ja kotimaisten lähituottajien puhtaita raaka-aineita. ​

Lounaalle valmistamme suosittuja perinteisiä kotiruokia nykyaikaisella ja raikkaalla tavalla toteutettuna. Sunnuntaisin katamme brunssille runsaan monipuolisen alku- ja jälkiruokapöydän, pääruoan tarjoilemme pöytiin. Bistro O mat on helposti lähestyttävä, rento ja tunnelmallinen paikka Kirkkonummen keskustassa. Ravintolaan voi tulla juhlistamaan tärkeitä merkkipäiviä, rentotumaan lasilliselle tai pistäytymään vaikka salaatille tai burgerille.

Lounas

ma – pe 11:00 – 15:00

Á la Carte

ti – to 16:30 – 23:00

pe 16:30 – 24:00

la 12:00 – 24:00

su 12:00 – 18:00

Limennellinaukio, 02400 Kirkkonummi

Chef

Marko Palovaara ja Juhani Uramo

" miksi tekisin huonoa , kun sama aika menee erinomaisen tekemiseen"

Keittiön toiminnasta vastaa omistaja Marko Palovaara sekä keittiömestari Juhani Uramo. Molempien heidän keittiöfilosofiansa perustuu hyviin, puhtaisiin raaka-aineisiin ja selkeisiin aitoihin makuihin. Inspiraatiota työhönsä keittiömme hakee luonnosta ja matkoilta. Juhani palasi juuri ranskan Bordeauxista, missä hän oli tekemässä ruokaa Chateau Carsinin sadonkorjuu työntekijöille. Juomat Bistro O matiin valitaan keittiön ruokafilosofian ja asiakkaiden mieltymyksien mukaisesti. Juomilla halutaan myös yllättää ja tuoda asiakkaille jotain uuttaa makua tai tietoutta.  Myös juomissa on tärkeää maku, laatu ja eettisyys ja luonnon kunnioittaminen. Myös oman oluen tekemistä kokeiltiin keväällä ja siitä tuloksena kirpsakkaan, raikas tyrin-merisuola Sour -olut. Joulunaikaan Bistro O matissa kiehuu oma omena-kaneli glögi, jonka mausteinen tuoksu tuo koko ravintolaa lämpimän sesongin tunnelman. 

Ravintolan kuvagalleria

Liity Toptaste Klubiin!

Limennellinaukio, 02400 Kirkkonummi