Siirry pääsisältöön

TOPRESTAURANTS

Tutustu toinen toistaan upeampiin ravintoloihin Suomessa ja ulkomailla.

TopRestaurants

Tavoita helposti ravintoloista ja hotelleista kiinnostuneet ihmiset!

Haluatko tavoittaa lähes miljoona kontaktia ja kertoa ravintolastasi tai uudesta ruokalistasta? Vai onko Sinulla uusi majoituskohde tai toivot hotelliisi lisää vierailijoita? Nopeasti kasvava ruoka- ja matkailumedia Toptaste tuottaa laajan kokonaisuuden Glorian ruoka & viini –lehteen, jossa alan yritykset esiintyvät omissa artikkeleissa ja ne kytketään myös digitaaliseen kampanjaan Sanomien sekä Metan kanavissa.

Artikkeli
TopRestaurants

Kauppakeskuksenne ravintolamaailmaan lisää kävijöitä Glorian ruoka ja viini-lehden monimediakokonaisuudella!

Haluatko saada kauppakeskuksenne ravintolamaailmaan lisää ostovoimaisia kävijöitä? Meillä on siihen teille ratkaisu! Glorian ruoka ja viini-lehti tavoittaa 143 000 korkeasti koulutettua, hyvätuloista lukijaa. Tutkimusten mukaan tyypillinen lukija on 40+ nainen, joka tekee perheensä ostopäätökset. Me olemme nyt räätälöineet juuri teille sopivan natiivimarkkinointiratkaisun!

Artikkeli
TopRestaurants

Tavoita helposti ruoanlaitosta, ravintoloista ja hotelleista kiinnostuneet ihmiset!

Haluatko kertoa ravintolastasi tai uudesta ruokalistasta? Vai onko Sinulla uusi majoituskohde tai toivot hotelliisi lisää vierailijoita? Kiinnostaako Sinua tavoittaa helposti ihmiset, jotka tekevät paljon ruokaa niin kotona kuin töissään ja kertoa heille ruoka-alan tuotteista? Nopeasti kasvava ruoka- ja matkailumedia Toptaste tuottaa laajan kokonaisuuden Glorian ruoka & viini –lehteen, jossa alan yritykset esiintyvät omissa artikkeleissa ja ne kytketään myös digitaaliseen kampanjaan, joka tavoittaa lähes miljoona kontaktia!

Artikkeli
TopRestaurants

Tavoita helposti ruoanlaitosta ja elintarvikkeista kiinnostuneet ihmiset!

Haluatko tavoittaa helposti ihmiset, jotka tekevät paljon ruokaa niin kotona kuin töissään? Kiinnostaisiko saavuttaa lähes miljoona kontaktia ja kertoa ruoka-alan tuotteistasi tai uutuuksistasi? Nopeasti kasvava ruoka- ja matkailumedia Toptaste tuottaa laajan kokonaisuuden Glorian ruoka & viini –lehteen, jossa alan yritykset esiintyvät omissa artikkeleissa ja ne kytketään myös digitaaliseen kampanjaan Sanomien sekä Metan kanavissa.

Artikkeli
TopRestaurants

Tavoita helposti ravintoloista ja hotelleista kiinnostuneet ihmiset!

Haluatko tavoittaa lähes miljoona kontaktia ja kertoa ravintolastasi tai uudesta ruokalistasta? Vai onko Sinulla uusi majoituskohde tai toivot hotelliisi lisää vierailijoita? Nopeasti kasvava ruoka- ja matkailumedia Toptaste tuottaa laajan kokonaisuuden Glorian ruoka & viini –lehteen, jossa alan yritykset esiintyvät omissa artikkeleissa ja ne kytketään myös digitaaliseen kampanjaan Sanomien sekä Metan kanavissa.

Artikkeli
ruoka
TopRestaurants

Hyvään ruokaan ja kaikenlaisten ihmisten viihtyvyyteen panostava sporttibaari avattu Tallinnan Vanhassakaupungissa

Olybet Bar & Grill on uudenlainen laadukkaaseen ruokaan ja juomaan erikoistunut sporttibaari, joka on avattu Vapaudenaukion laidalla joulukuussa. Tyylikäs sisustus luo rentoa tunnelmaa erilaisille asiakasryhmille, myös sellaisille, jotka eivät tavallisesti ole sporttibaareihin astuneet. Harju 6:een ovat tervetulleita kaikki hyvän ruuan ja tunnelman ystävät.

Artikkeli
Tapahtumat ja matkailu
ravintola
TopRestaurants

Den personliga kvartersrestaurangen Messenius firar 85-årsjubileum

Messenius tror på närproducerade råvaror, hantverk och goda viner från gamla världe. Familjeföretaget trollar fram högklassiga rätter med säsongens råvaror på finlandssvenskt sätt. Vissa maträtter som fanns på menyn vid grundandet för 85 år sedan hänger fortfarande med: Vorschmack, Toast Skagen och Biff Rydberg. Krögare Nina “Kokkikaukonens” motto är ”Man tager hvad man hafver sa Cajsa Warg”.

Artikkeli
Suomalainen ruoka
ravintola
TopRestaurants

Persoonallinen Kortteliravintola Messenius juhlii 85-vuotispäiviään

Messenius luottaa lähiruokaan, käsityöhön ja vanhan maailman viineihin. Perheyrityksessä loihditaan laadukkaita annoksia kulloinkin saatavilla olevista raaka-aineista suomenruotsalaiseen tapaan. Listalla on edelleen samoja annoksia kuin ravintolan perustamishetkellä 85-vuotta sitten: Vorschmackia, Toast Skagenia ja Rydbergin pihviä.  Ravintoloitsija Nina “Kokkikaukosen” motto on "Man tager hvad man hafver" sa Cajsa Warg eli "Otetaan mitä on".

Artikkeli
Suomalainen ruoka
ravintola
TopRestaurants

Linds Kök – en måltid i en tropisk växthusrestaurang är en riktig upplevelse

Linds kök i Närpes är en på många sätt ovanlig restaurang. Här kan det hända att ingredienserna till din måltid plockas från en buske eller ett träd intill ditt bord, eller att du blir serverad en pannacotta smaksatt med Närpes berömda tomater eller en biff med lakritssås. Linds Kök har till och med bortom landets gränser rykte om sig att vara vårt lands mest intressanta restaurang.

Artikkeli
Lounaat
kala
TopRestaurants

OlyBet Bar & Grill kohottaa sporttibaarit tälle vuosituhannelle

Tallinnan Harju 6:een avattu Olybet Bar & Grill tarjoaa viihtyisän ympäristön urheilun ja hyvän ruuan ystäville. Fine Dine -elämyksistä ja laadukkaista juomista tunnettu ravintolatulokas vetoaa moniin eri kohderyhmiin. Kotoisaksi tuntevat olonsa niin toimistotyöntekijät lounasaikaan, lapsiperheet päivällisellä kuin myös tyttöporukat after workeilla sekä intohimoiset urheilufanit myöhään yöhön.

Artikkeli
Kalaruoka
turku
TopRestaurants

Vaativienkin kavereiden kanssa Turun kauppahalliin syömään

Turun keskustassa sijaitseva punatiilinen kauppahalli on kätkössä oleva helmi, jossa nyt iloitaan koronarajoitusten poistumisesta. Nauru ja puheensorina ovat palanneet kauppahallin ravintoloihin, joiden aukioloaikoja ei enää rajoita mikään. Hansakorttelin keskeisestä sijainnista huolimatta osa turkulaisista ei vielä ole löytänyt tietään tähän Varsinais-Suomen kulinaristiseen keitaaseen. Asiakkaille tarjotaan historiallisessa miljöössä aina jotain uutta kauden tuoreista raaka-aineista.

Artikkeli
TopRestaurants

Ravintola Burgers & Wine leikittelee rohkealla otteella ja hienostuneilla raaka-aineilla – Tavoitteena kansainvälistyminen

Kauppakeskus Triplan kivijalassa sijaitseva Burgers & Wine tarjoaa hienostuneista raaka-aineista rakennettuja burgereita, tasokkaita cocktaileja ja intohimoisen viinilistan. Ravintolan suosituimpien burgereiden välistä löytyy muun muassa karhunlihaa, Wagyuta, mustavalkosipulia, paistettua ankanmaksaa ja 28 päivää kypsytettyä Dry Aged -lihaa.

Artikkeli
Liharuoat
TopRestaurants

Rento ja rehellinen E.Ekblom

Turun kaupungin kauneimmalla paikalla, Läntisellä Rantakadulla, sijaitsee tämä Aurajoen helmi, E.Ekblom. Vaikka nimi onkin herrasmainen, on ravintola tunnelmaltaan kotoisa ja rento. Se mitä ei päältäpäin näe, on ravintolan suuri koko. Kadulta katsoen ihastelee heti suuria lasi-ikkunoita ja ovesta sisään tullessa tunnelimainen etusali päättyy koristeelliseen baaritiskiin. Mutta ravintolatila kätkee sisäänsä paljon muutakin.

Artikkeli
Svenska Klubben
TopRestaurants

Theron Groupin joulu

”Me Theron Groupilla haluamme tuoda ihmisten arkeen ja juhlaan helpotusta ja huvia.” Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia keinoja. Theron Catering haluaa omien sanojensa mukaan tuoda joulun jokaiselle, ja onkin luonut kaksi uutta konseptia joulua viettäville asiakkailleen, jotka eivät tänä vuonna pääse itse ravintolaan sitä viettämään. Nyt voi tilata joulubokseja työpaikalle tai illanviettoon tai oman joulubuffeen perheelleen kotiin.

Artikkeli
Ravintola Härg
TopRestaurants

Tyttöjen hemmotteluloma Tallinnassa osa 4: Ravintola HÄRG

Ravintola HÄRG sattui sopivasti olemaan Swissotelin vieressä, jossa majoituimme. Olen joskus aikoinaan käynyt ravintola PULL:issa, josta pidin kovasti ja olin kuullut että samat omistajat olivat avanneet toisen ravintolan. Ravintola HÄRG oli päässyt myös White Guide Nordic 2020-listaukseen, joten tämähän oli pakko testasta! Koska iltoja oli rajoitetusti päädyimme käymään HÄRGissä lounaalla.

Artikkeli
Viron ravintolat
Kolmen Kruunun Lihapullat
TopRestaurants

Toptasten Take Away -testissä: Kolme Kruunua

Toptasten Take Away testisarjassa esittelemme viikoittain ravintoloita, ja arvioimme kuinka hyvin ruoka säilyttää makunsa ja koostumuksensa matkalla keittiöstä kotiin. Kruunuhaassa sijaitseva klassikkoravintola Kolme Kruunua on myös aloittanut koronakriisin ajaksi take away -annosten myynnin. Tilasimme testiin kolmen ruokalajin menun, jonka matka keittiöstä ruokailuhetkeen oli 40 minuuttia.

Artikkeli
Eurooppalainen ruoka
Madison Gastro & Wine
TopRestaurants

Madison Gastro & Wine yhdistää amerikkalaisen ja skandinaavisen makumaailman

Tapiolassa sijaitsevan ravintola Madison Gastro & Winen takana on kaksi yrittäjää: Katja Arpré ja Petri Hämäläinen, joiden ensimmäinen yhteinen yritys on vuonna 2017 perustettu ruokarekka Quickies Street Diner. Sittemmin he ovat lanseeranneet yhdessä Quickies Buddha Bowlin, joka ilmestyy maaliskuussa myyntiin jopa 300 K-kaupan hyllyille. Miten he päätyivät perustamaan amerikkalais-skandinaavisen fuusioravintolan Espooseen? Tätä lähdimme selvittämään.

Artikkeli
Amerikkalainen ruoka
Ravintola Hugo sijaitsee Oulun torinrannassa
TopRestaurants

Hurmaava Hugo

Oulun torinrannassa, vanhan koristeellisen rakennuksen kyljessä lukee suurin kirjaimin: Uusi Seurahuone. Tällä paikalla sijaitsevassa ravintola Hugossa on ennen katettu pöytiin valkoiset pöytäliinat, mutta marraskuussa pöytäliinat vaihdettiin rustiikkisiin pöytiin, eri parisiin tuoleihin ja moderneihin kattovalaisimiin. Vaikka pintapuolisesti ravintola ei muistuta vanhaa Hugoa, pitää yksi asia edelleen pintansa. Se on tietysti hyvä ruoka. Lähdimme Ouluun ottamaan selvää, mitä uudistunut Hugo tarjoaa.

Artikkeli
Skandinaavinen keittiö
Ravintola Vessel
TopRestaurants

Vessel Bistro tarjoaa mutkatonta pikkujoulumenoa

Toptaste suuntasi Jätkäsaareen testaamaan jo vuoden päivät avoinna ollutta Vessel Bistroa. Kyseessä on itseasiassa ravintolakokonaisuus, joka koostuu kahdesta erillisestä ravintolasta; Vessel Burgerista ja Vessel Bistrosta. Ravintolat toimivat vierekkäin ja molempiin on erilliset sisäänkäynnit. Tällä kertaa testauksessa oli tosiaan Vessel Bistro, jonka menu vaihtelee sesonkien mukaan. Nyt tulevalle pikkujoulukaudelle keittiömestari on suunnitellut kolmen ruokalajin menun, jonka pääsimme nyt onnekkaina etujoukoissa maistelemaan.

Artikkeli
Bistrot
TopRestaurants

Ranskalaisbistro Frans & Amelien syyslistalla herkutellaan kurpitsakeitolla ja poronpaistilla

Helsinkiläisen Frans & Amelien ja sen yhdeksän sisarravintolan syysmenu on lämpimien makujen juhlaa. Poronpaistin kanssa nautitaan herkkutattia ja lime-selleripyreetä, kananpojanrinnan kanssa punajuuricouscousia. Uuniomenapannukakku saa vierelleen kardemummasiirappia ja manteli-suklaamousse suolaista kinuskia. Uutena tarjoillaan listan maut yhteen kokoava, ystävän kanssa jaettava maistelumenu.

Artikkeli
Ranskalainen keittiö
TopRestaurants

Ravintola Nokka kattaa maut metsästä pöytään entistä tyylikkäämmin

Suomen parhaimpien ravintoloiden joukkoon avaamisestaan lähtien kuulunut Nokka on vastuullisen suomalaisen gastronomian ja sesonkiajatteluun pohjautuvan lähiruoan edelläkävijä. 17-vuotias Nokka on avauksestaan saakka erikoistunut kotimaisen pientuottajaverkostonsa antimien jalostamiseen huippuravintolalle sopivaan muotoon ja korostanut vastuullisuutta ennen kuin siitä tuli trendi. Tämän syksyn nimikkomenu muistuttaa kestävästi pyydettyjen luonnonantimien ekologisuudesta ja eettisyydestä ja juhlistaa myös luonnonystäviä puolen vuosisadan ajan pukenutta kotimaista Sastaa.

Artikkeli
Suomalainen ruoka
TopRestaurants

Ravintola Finnjävel tekee comebackin kansainvälisesti palkitun kokin johdolla

Ravintola Finnjävel avaa ovensa uusitulla konseptilla Taidehallin tiloissa lokakuussa. Ravintolan keittiömestarina aloittaa Ismo Sipeläinen, joka sijoittui neljänneksi maailman arvostetuimmassa kokkikilpailussa Bocuse d’Or:ssa viime keväänä Lyonissa. Sijoitus on Suomen kaikkien aikojen paras. Sipeläinen on aiemmin työskennellyt keittiömestarina Finnjävelissä.

Artikkeli
Suomalainen ruoka
TopRestaurants

Lucy in the Sky – ravintola -ja terassikompleksi Keilaniemeen

Lucy in the Sky, ystävien kesken Lucy, istuu ikonisen Accountor Towerin katolla Espoon Keilaniemessä. Lucyn lasiseinät tarjoavat näkymät neljään eri ilmansuuntaan, joista aukeava maisema vaihtelee Nuuksion kansallispuistosta Helsingin urbaaniin keskustaan ja ikoniseen saaristoon. Tammikuussa 2020 avautuvan Lucyn keittiötä pyörittävät Jouni Toivanen ja Richard Sloan. Ravintolan henki on kiteytetty termiin Scandinasian: pohjoismaisia raaka-aineita aasialaisin tekniikoin valmistettuina.

Artikkeli
TopRestaurants

Klippanin ravintola täyttää 120 vuotta

Ravintola Saaristossa juhlitaan tänä kesänä 120-vuotiasta ravintolaa. Klippanin luodolla, Helsingin Eteläsataman edustalla, ylväästi seisova valkoinen jugend-huvila on toiminut ravintolana jo vuodesta 1899 lähtien. Helsingin paraatipaikalla sijaitsevaa punakattoista ravintolaa on kutsuttu "Helsingin parvekkeeksi merelle" ja se onkin yksi kaupungin näyttävimpiä ja vanhimpia ravintolarakennuksia, jolla on takanaan pitkä ja värikäs historia. Klippanilla on aina osattu juhlia - niin myös viimeiset 10 vuotta, jonka aikana ravintola on toiminut Saaristo nimisenä ja osana A&S Ravintoiden ravintolaperhettä.

Artikkeli