Siirry pääsisältöön

Torassiepin alkuperäinen omistaja starttasi 80-luvun alkupuolella matkailu bisneksen ja pyöritti sitä kolmisenkymmentä vuotta. 2013 tapahtuneiden yrityskauppojen myötä aloitettiin ruokatuotteen todellinen kehittäminen. Nykyään tarjoilemme Tunturi-Lapin parasta vegaani ruokaa. Tarjoilemme tietenkin myös yleisesti Tunturi-Lapin parasta, perinteistä suomalaista luomu- ja lähiruokaa, jossa peruselementit ovat poronliha, lähijärvien kalat sekä marjat ja sienet. Oman vivahteensa tuovat kolme kotaravintolaamme, joista suurimpaan mahtuu ruokailemaan jopa 70 hengen seurue. Tai miten olisi ikimuistoinen ruokailu talvella Winter Village -jääravintolassa?

Suositus ruokalistaltamme on savustettu hirven entrecote, maalaisperunaa, juurespaistos ja punaviinikastike. Miedossa leppäsavussa 16 tuntia savustetussa hirvessä maistuu maanläheiset maut sekä ripaus nykypäiväsiä makuja.

Tehe hiukkasen parempaa ruokaa kuin itse tykkäät syödä!

Keittiömestarimme Lasse Hyvärinen on innovatiivinen, uusista asioista helposti innostuva, erähenkinen, rennon jämäkkä, kuka osaltaan tukee Torassiepin rentoa ilmapiiriä. Keittiön filosofiasta sen verran, että kun asiakas lähtee hymyssä suin lautanen nuoltuna ja kehuu kotona kavereilleen, että on saanut hyvää ruokaa, niin silloin me olemme onnistuneet. Suosimme pienpanimoita, luomuviinejä ja tahdomme omilla valinnoillamme tarjota asiakkaillemme unohtumattomia makuelämyksiä.

Aukioloajat

Joka päivä 08–21

(Keittiö 8–20.30)

Osoite

Torassiepintie 212, 99300 Muonio

Torassieppi

Torassiepintie 212, 99300 Muonio

Lue myös