d-md-none
Siirry pääsisältöön

Kuvaile ravintolaanne:
Thai Papayan tarina sai alkunsa vuonna 2011, kun aviopari ja perustajat Lennu ja Pradab ”Lotta” keksivät osallistua ensimmäistä kertaa Ravintolapäivään. Pariskunta oli innoissaan saadessaan tarjota thaikeittiön antimia suurelle yleisölle – olivathan he valmistaneet herkkuja kotona yhdessä perheelleen ja ystävilleen jo vuosien ajan. Kolmen ravintolapäivän suuren suosion innoittamana, ja yksittäisten lisätilausten siivittämänä, oli varsin nopeassa aikataulussa aika aloittaa oma catering-palvelu. Thai Papaya on palvellut nälkäisiä lähes kaikilla suurilla kotimaisilla festareilla. Thai Papayan ideologia on tarjota aitoja thaimaalaisia makuelämyksiä, parhaista raaka-aineista ja ammattitaitoisen, thai-ruokaan erikoistuneen kokin valmistamana. Laatu ja maku edellä, pikaruuan nopeudella.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi?
Phad Thai kana. Annos jota on myyty tuhansia eri festivaaleilla vuosien aikana. Moni asiakkaamme kertoo syöneensä kyseistä annosta ympäri Kaakkois-Aasiaa ja silti paras löytyy Thai Papayasta. Lotan oma kastike on salaisuutemme joka vie kielen mennessään.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne?
Pradab ”Lotta” Viherjuuri on ruokiemme luoja. Loistava autenttisuuden säilyminen pienillä välttämättömillä muutoksilla on onnistunut loistavasti.

Mikä on keittiömestarinne motto?
Lennu shut up ?

Sähköposti

Puhelinnumero

0407055969

Lue myös