d-md-none
Siirry pääsisältöön

Thai Gardenin maineikas ja palkittu keittiömestari Manit Poonhiran ja hänen thaimaalainen henkilökuntansa loihtivat uskomattomia aasialaisia makuelämyksiä tuoreista aasialaisista raaka-aineista. Thai Gardenin jännittävät ruuat tuovat väriä arkeen, muistoja matkoilta ja virittävät juhlatunnelmaan.

Runsaalta menulta löytyy mitä erilaisimpia annoksia, aromikkaita thaikeittoja, lempeän tulista currya ja makuhermoja hiveleviä wokkeja. Thai Gardenissa pääset maistelemaan useita ruokia, kun valitset keittiömestarin suunnitteleman useamman ruokalajin maistelumenun. Pikantit mausteet, yllättävät makuyhdistelmät ja hienostuneet tuoksut täydentävät aasialaisen ravintolaelämyksen. Kattavalta viinilistalta löydät sopivat juomat ateriaan kuin ateriaan.

Thai Garden ei ole mikään suuren suuri ravintola, joten se on tunnelmaltaan mukavan intiimi. Sisustuskaan ei ole tyypillisen krumeluuri, vaan melko pelkistetty. Ravintolahan toimii Naantalin Kylpylän Le Soleil-ravintolan kyljessä, mutta kuitenkin erillisenä sopukkana, mikä takaa hieman rauhallisemman miljöön ruokailuun.

Palvelu on sympaattisen ystävällistä ja huomaavaista – aivan kuten Thaimaassa konsanaan. Koen samanlaisen fiiliksen kuin lomalla Thaimaassa, jossa hymyjä kohtaa joka puolella.

Thai Select-tunnustus vain valituille thai-ravintoloille maailmassa

Odotukset ovat korkealla myös siksi, että Thai Garden-on yksi harvoja ravintoloita maailmassa – ja ainoa Suomessa – jolle on on myönnetty Thai Select-tunnustus. Thaimaan kuningaskunnan kauppaministeriön myöntää sertifikaatin erityisen tasokkaille thai-ravintoloille ympäri maailman, jotka ylläpitävät thai-ruuan tasoa ja autenttisuutta maan rajojen ulkopuolella. ja sen tavoitteena on ylläpitää thai-ruuan tasoa ja autenttisuutta ulkomailla. Yksi sertifikaatin myöntöperusteista on alkuperäisten, thaimaalaisten ruoanvalmistustapojen käyttäminen ravintolan keittiössä.

Itse asiassa Thai SELECT ei sertifioi pelkästään ruokaa, vaan myös ravintolan vieraanvaraisuutta ja ilmapiiriä. Sertifikaatin saaminen ei ole helppoa, sillä taso on asetettu korkealle ja ohjeet ovat tiukat. Tähän mennessä 1300 ravintolaa maailmalla on saanut kyseisen tunnustuksen, joka on kerrallaan voimassa kaksi vuotta ja Thai Garden on yksi niistä. 

Aukioloajat

Löydät täältä.

Osoite

Naantalin Kylpylä, Matkailijantie 2, 21100 Naantali

Thai Garden

Matkailijantie 2, 21100 Naantali, Suomi

Lue myös