d-md-none
Siirry pääsisältöön

Millainen ravintola on?

Svenska Klubben on tilausravintola, joka vappuna ja joulukuussa avaa ovensa pienemmillekin seurueille. Järjestämme ympäri vuoden kokouksia, lounaita, illallisia ja juhlia kaikkina viikonpäivinä ja melkeinpä mihin aikaan vaan. Tilaaja voi olla yritys tai yksityishenkilö. Talosta löytyy erikokoisia kabinetteja ja juhlasaleja, joista pienin soveltuu 6-14 hengen seurueelle ja suurin jopa 100 hengelle. Räätälöimme aina tilaisuudet asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan!

Tinkimättömällä ammattitaidolla ja vuosikymmenien kokemuksella takaamme vieraillemme unohtumattomia hetkiä ja suurenmoisia makuelämyksiä skandinaavisesta keittiöstämme.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Toast skagen on ikisuosikki, joka löytyy lähes aina listalta! Annoksessa on käsin kuorittuja katkarapuja, voissa paistettua leipää ja siianmätiä.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? 

Keittiömestari Tomi Koski edustaa yrityksemme nuorempaa sukupolvea ja hänen keittiössään klassiset annokset saavat raikkaan ilmeen. Svenska Klubben tarjoilee tyylikästä ja klassista ruokaa, kunnioittaen kauden parhaita raaka-aineita.

Aukioloajat

Olemme auki tilauksesta! Järjestämme kokouksia, lounaita, illallisia ja juhlia kaikkina viikonpäivinä ja melkeinpä mihin aikaan vaan.

Osoite

Maurinkatu 6, 00170 Helsinki

Sähköposti

Puhelinnumero

0207879730

Restaurang Svenska Klubben

Maurinkatu 6, 00170 Helsinki, Suomi

Lue myös