d-md-none
Siirry pääsisältöön

Millainen Stage22 Bar & Restaurant on?

Latvian pääkaupungin Riian sydämestä löytyy Stage22 Bar & Restaurant – täydellinen kohde, jossa voi nauttia poikkeuksellisesta ruokailukokemuksesta samalla kun ihailet lumoavaa panoraamanäkymää Riikan Kansallisoopperaan. Stage22 sijaitsee ylellisen viiden tähden Hotelli Kempinskin 8. kerroksessa.

Ravintola on aasialainen fuusiokeittiö, jossa makuja ja innovatiivisia tekniikoita yhdistetään asiantuntevasti. Menussa korostetaan parhaita paikallisia raaka-aineita, jotta ruokailijat voivat maistella paikallisesti tuotettujen tuotteiden aitoja makuja yhdistettynä aasialaisiin makuihin.

Tunnelmaa tuo lahjakkaat paikalliset muusikot, joita Stage22 Bar & Restaurant mielellään tukee ja antaa heille tilan näkyä. Ravintolan kutsuva ilmapiiri, trendikäs musiikki, huomaavainen palvelu ja huolellisesti valitut talon cocktailit tekevät Stage22:sta halutun kohteen Riiassa matkaavalle.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Stage22 Bar & Restaurant -menun erottuvia annoksia ovat lasinuudelien päällä haudutetut kampasimpukat, grillatut osterit tai Stage22:n kaikkien aikojen suosikki – tryffeliburgeri!

Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia?

Stage22 Bar & Restaurantin keittiömestari kertoo, että jokaisella annoksella on oma selkeä tarinansa. Menu paljastaa kiehtovan tarinan poikkeuksellisista seikkailuista, joissa uudet, houkuttelevat maut, aromit ja elämykset kohtaavat.

Keittiömestari jatkaa horjumatonta tukeaan paikallisille maanviljelijöille ja tavarantoimittajille ja varmistaa, että asiakkaat voivat nauttia paikallisista tuotteista ja raaka-aineista yhdistettynä aasialaisiin makuihin ja näin viedä ruokailijat tuoreiden ja houkuttelevien makujen matkalle.

Aukioloajat

All-day dining | Mon – Sun 14:00 – 23:00
Bar | Mon – Sun 14:00 – 00:00

Osoite

Aspazijas blvrd. 22, Riga, LV-1050, LV

Sähköposti

Puhelinnumero

+37167670122

Stage22 Bar & Restaurant

Aspazijas blvrd. 22, Riga, Latvia

Lue myös