Siirry pääsisältöön

Millainen ravintola on?

Ravintola Soul Kitchen on viehättävä ruokapaikka, joka sijaitsee Varsovassa. Se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän perinteistä puolalaista ja kansainvälistä ruokaa modernilla otteella. Ravintola tunnetaan herkullisista ja taidokkaasti valmistetuista ruokalajeistaan sekä rennosta ja kutsuvasta ilmapiiristään.

Soul Kitchenin sisustus on tyylikäs ja moderni, mutta samalla lämmin ja viihtyisä. Ravintolassa on trendikkäitä yksityiskohtia ja harmonisia värivalintoja, jotka luovat rentouttavan ja kodikkaan tunnelman. Ilmapiiri on rento ja huolettoman elegantti, mikä tekee siitä sopivan paikan niin rentoon lounaaseen kuin romanttiseen illalliseen.

Ravintolan ruokalista on monipuolinen ja tarjoaa herkullisia vaihtoehtoja eri makumieltymyksiin. Soul Kitchenin keittiöfilosofia yhdistää puolalaisen ruokakulttuurin perinteitä ja reseptejä kansainvälisiin makuihin ja ruoanvalmistustekniikoihin. Tämä luo ruokalajeja, jotka ovat tuttuja, mutta samalla yllättäviä ja täynnä makuelämyksiä.

Soul Kitchen on paikka, jossa voit nauttia herkullisista ruokalajeista rennossa ja viihtyisässä ympäristössä. Ravintola tarjoaa sekä puolalaisia että kansainvälisiä makuelämyksiä, jotka tyydyttävät erilaisia ruokahaluja.

Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Ravintola Soul Kitchenin keittiöfilosofia keskittyy tarjoamaan herkullisia ruokalajeja yhdistämällä perinteistä puolalaista ruokaa kansainvälisiin vaikutteisiin. Filosofiaan kuuluu raaka-aineiden laatu ja niiden taidokas käsittely ruoanvalmistuksessa. Keittiössä käytetään tuoreita, paikallisia ja laadukkaita raaka-aineita, mikä takaa ruokien maun ja laadun. Ravintola hyödyntää kauden tuotteita ja pyrkii ylläpitämään lähituotannon periaatetta. Lisäksi keittiö käyttää perinteisiä puolalaisia reseptejä, mutta tuoda niihin modernia ja luovaa tulkintaa.

Soul Kitchenin ruokalistalla on monipuolisia vaihtoehtoja erilaisille ruokamieltymyksille. Ravintola tarjoaa herkullisia liha- ja kalaruokia, jotka on valmistettu tarkkuudella ja tarjoavat runsaita makuja. Lisäksi tarjolla on kasvisvaihtoehtoja, jotka ovat maukkaita ja runsaita.

Juomafilosofia Soul Kitchenissä keskittyy tarjoamaan laadukkaita juomia, jotka täydentävät ruokien makuelämyksiä. Ravintola tarjoaa valikoiman paikallisia ja kansainvälisiä viinejä, jotka on huolella valittu sopimaan ruokien kanssa. Juomavalikoimassa on myös muita vaihtoehtoja, kuten erikoisoluita, cocktailitaidetta tai virkistäviä alkoholittomia juomia. Henkilökunta Soul Kitchenissä on myös aina valmis suosittelemaan juomia, jotka täydentävät ruokalajeja. Juomat korostavat ruokien makuja, tuo esiin niiden monipuolisuuden ja luo harmonisen kokonaisuuden ruokailukokemukselle.

Aukioloajat

Ma-to 12 – 22, tauko klo 16:30-17:30

Pe 12 – 23, tauko 16:30-17:30

La 12 – 23, tauko 17-18

Su 12 – 22, tauko 17-18

Osoite

Nowogrodzka 18, 02-006 Varsova, Puola

Puhelinnumero

+48 519 020 888

Soul Kitchen

Nowogrodzka 18, 02-006 Warszawa, Puola

Lue myös