Siirry pääsisältöön

Skiffer -ravintolat ovat rustiikkeja ja moderneja kohtauspaikka Helsingin sydämessä. Näiden ympärivuotisesti palvelevien ravintoloiden lisäksi Skifferit aukeaa joka kevät purjehduskaudelle Helsingin Liuskaluodolle ja Hankoon.

Ravintoloiden sydän on kiviarinauuni, jossa paistetut liuskat lyövät lautaselta perinteiset gourmet pizzat. Rapeapohjaisten Liuskojen lisäksi Skiffereissä tarjotaan myös herkullisia salaatteja ja snackeja.

Skiffer Viiskulma on viides Skiffer-ravintola. Skiffer Viiskulma on ketjun ”lippulaivaravintola” missä yhdistyy Skiffer -konseptin kolme osa-aluetta: ruokaravintola Skiffer, sen yhteydessä toimiva Skiffer Navigation Lounge, joka on rento hengähdyspaikka sohvaryhmineen ja nojatuoleineen. Niiden lisäksi Laivurinkadun kulmassa toimii merihenkinen baari The Old Skiffer. Viiskulman Skiffer on rento kortteliravintola ja rööperiläisten kohtaamispaikka.

Oma suosituksemme on viiskulman erikoisuus: Rööperi – King Sjöberg (Milanon salamia, valkosipulia, parmesania ja luomukananmunaa tryffeliöljyllä höystettynä).

Skiffer Kallio: VARAA PÖYTÄ
Skiffer Viiskulma: VARAA PÖYTÄ
Skiffer Töölö: VARAA PÖYTÄ
Skiffer Liuskaluoto: avoinna vain kesäisin.
Skiffer Hanko: avoinna vain kesäisin.
Skiffer Erottaja: VARAA PÖYTÄ
GOAT Espoo: VARAA PÖYTÄ

Aukioloajat

Löydät täältä.

Osoite

Tällä hetkellä palvelee:

VIISKULMA: Laivurinkatu 10 00150 Helsinki,

KALLIO: Fleminginkatu 8, 00530 Helsinki

TÖÖLÖ: Runeberginkatu 34, 00260 Helsinki

EROTTAJA: Erottajankatu 11, 00130 Helsinki

GOAT Espoo: Länsituuli 12, 02100 Espoo

Skiffer

Laivurinkatu 10, 00150 Helsinki, Suomi

Lue myös