d-md-none
Siirry pääsisältöön

Kuvaile ravintolaanne:
Thairavintola Samruai on Honghinin perheen, Jaanan ja Dumin, perustama pieni thairavintola Kuopon keskustassa. Me tarjoamme aitoa thairuokaa suomalaisella ammattiotteella. Se tarkoittaa sitä, että koska Dum on thaimaalainen, vastaa hän keittiön puolesta ja Jaana suomalaisena salin puolen toiminnoista. Meillä on arkisin thailounas, johon kuuluu valitsemasi pääruuan lisäksi alkusalaatti tai -keitto, kivennäisvettä sekä kahvia tai teetä. Neljä kertaa vuodessa vaihtuvalta ala carte -listaltamme löydät niin klassisia thairuokia, kun kauden teemaan sopivia thaiannoksia. Pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon lähialueen raaka-aineita.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi?
Phad thai kai, Paistettuja nuudeleita ja kanaa. Phad thai on Thaimaan kansallisruoka, ja tämä annos kanalla onkin meidän ravintolan kaikista suosituin annos.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?
Dum Honghin luotsaa keittiötämme. Hän on oppinut ruokien valmistutavat ja reseptit omalta äidiltään ja mummoltaan, ja höydyntää oppejaan meidän asiakkaidemme iloksi. Salin puolesta vastaa rautainen ravintola-alan ammattilainen Jaana. Juomavalikoimassa on tietenkin thaimaalaisia oluita, mutta myös kuopiolaisen panimon tuotteita. Lyhyen viinilistan kaikki viinit ovat orgaanisia.

Mikä on keittiömestarinne motto?
Rakkaudesta thairuokaan!

Aukioloajat

ma-to 10:30-17 pe 10:30-19 la 12-19

Osoite

Kauppakatu 63, 70110 Kuopio

Sähköposti

Puhelinnumero

0449811373

Samruai

Kauppakatu 63, 70110 Kuopio, Suomi

Lue myös