d-md-none
Siirry pääsisältöön

Millainen ravintola on?

Salutorget on keskeinen osa Esplanadin värikästä tunnelmaa. Vuodesta 2009 lähtien tämä 1830-luvulla rakennetun Brofeldtin kivitalon entinen pankkisali on tarjonnut rennon tyylikkään kohtaamispaikan niin helsinkiläisille kuin uteliaille vieraillekin.

Salutorget tunnetaan klassikoistaan ja tyylikkäästä kansainvälisestä keittiöstään. Ylläty keittiömestarin suunnittelemasta tasting menusta, nautiskele ylellisesti tuoreita ostereita ja kaviaaria samppanjan kera – tai jaa ystävien kanssa tunnelmallinen Afternoon Tea -hetki. Tai järjestä seuraava kokouksesi Salutorgetin yläkerran kabineteissa.

Poikkeuksellisen laaja ja laadukas viinilistamme on sommelierin tarkoin valitsema ja se elää ruokalistamme mukaan. Rakastamme viinimaailman klassikoita.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Suosituksemme ruokalistaltamme on klassikko ja yksi vieraidemme kaikkien aikojen suosikeista – Haukiwallenberg tarjoiltuna muhennettujen herneiden ja maukkaan rapukastikkeen kera.

Lisäksi suosittelemme elämyksellistä, ystävien kanssa jaettavaa Afternoon Tea -hetkeä. Talon skonssit, voileivät, macaronsit ja itse tehdyt hillot muiden herkkujen kanssa vievät ajatuksen tyylillä pois arjesta. Kauniisti tarjoillut vadit ilahduttavat juhlavuudellaan, nostaen iltapäiväsi arjen yläpuolelle. Nauti Afternoon Tea sellaisenaan, tai koe hetki astetta loistokkaampana valitsemalla Afternoon Tean seuraksi lasi samppanjaa ja vaikkapa ostereita.

Aukioloajat

Tarkista aukioloajat: salutorget.fi/yhteystiedot

Osoite

Pohjoisesplanadi 15, 00170 Helsinki

Sähköposti

Puhelinnumero

+358 9 6128 5950

Salutorget

Pohjoisesplanadi 15, 00170 Helsinki, Suomi

Lue myös