Siirry pääsisältöön

Millainen ravintola on?

Saivo (saamen kielellä sáiva) on liittynyt sekä pyhiin Saivo-tuntureihin, että erityisiin saivojärviin, josta lähtee puro, mutta johon ei laske vesiä. Sitä on käytetty myös ruokavarastona. Näistä saivojärvistä Saivo on saanut innoituksensa.

Tuomme pohjoisen makumaailman keskelle kaupunkia. Keittiömestarimme loihtivat pohjoisen parhaista raaka-aineista sykähdyttäviä elämyksiä, jotka hurmaavat vieraamme aamupalasta illalliseen ja juhliin. Olemme tuoneet mukanamme pohjoisesta maailman puhtaimmat raaka-aineet, kuten riistan, poron, sienet ja marjat.

Saivo Kitchen & Bar of Momentsin palvelun kulmakiviä ovat ensiluokkaisuus, rentous ja vieraanvaraisuus. Ravintolan tarkoin suunniteltu sisustus sekä ruokalista henkivät Lapin rentoa ja harmonista tunnelmaa.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Lapin makupalat ovat nimensä mukaisesti monipuolinen läpileikkaus Lapin mauista, sekä oivallinen aloitus ruokailulle.

Yllätysmenumme ovat oodi pohjoisen monimuotoiselle luonnolle ja sen tarjoamille uniikeille maailman puhtaimmille raaka-aineille. Menu vaihtuu sesonkien mukaan ja lautasella on aina Lapin parhaita raaka-aineita, kuten poroa, kuningasrapua, sieniä, Inarijärven siikaa, marjoja, sieniä, Napapiirin kuhaa, unohtamatta tietenkään riekkoa.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia?

Ravintolan sielu ja sydän on pohjoisen ainutlaatuisuus. Moderni lappilainen keittiö, joka nojaa vahvasti vuodenaikojen tuomaan raaka-aineiden rikkauteen. Lapin konstailematon makumaailma kansainvälisen kokoluokan elämysareenan vilskeessä.

Lapland Hotels Arenan keittiöitä johtaa kokenut keittiöpäällikkö Mikko Kautto ja Saivon ruokalistan suunnittelusta vastaa keittiömestari Kim Slotte yhdessä kunnianhimoisen tiimin ja Mikon kanssa.

Kim on kunnianhimoinen ja innovatiivinen keittiömestari. Inspiraatiota Kim saa muistoistaan sekä ympärillään alati muuttuvasta luonnon monimuotoisuudesta. Siitä osoituksena hän esimerkiksi osallistuu erilaisiin kisoihin, muun muassa Vuoden Kokki -kilpailuihin. Kim johtaa keittiötä esimerkillään ja kannustaa muuta tiimiä hyviin suorituksiin. Kimille on myös tärkeää keittiön ja salin saumaton yhteistyö, sekä kokonaisvaltaisen ravintolaelämyksen tarjoaminen asiakkaalle.

Meidän sielu ja sydän on pohjoisessa. Kunnioitamme kaikessa tekemisessämme sen ainutlaatuisuutta. Olemme moderni, lappilainen keittiö, joka nojaa vahvasti vuodenaikojen tuomaan raaka-aineiden rikkauteen. Lapin konstailematon makumaailma kansainvälisen kokoluokan elämysareenan vilskeessä.

Mikä on keittiömestarinne motto?

”Pidä kaikki aistit auki ja kuuntele.”

Aukioloajat

Illallinen:

  • ma-pe 16–22
  • la 14–22
  • su 18–22

Aamiainen:

  • ma-pe 6.30–10
  • la-su 7.30–12

Osoite

Ratapihankatu 54, 33100 Tampere

Sähköposti

Puhelinnumero

+35840 353 1181

Saivo Kitchen & Bar of Moments

Ratapihankatu 54, 33100 Tampere, Suomi

Lue myös