d-md-none
Siirry pääsisältöön

VARAA PÖYTÄ

Revontuliravintola Poro vaalii nimensä mukaisesti perinteistä lappilaista ruokakulttuuria, mutta maailman aukeaminen tänne pohjoiseenkin näkyy aterioissamme. 

Poroaterioidemme raaka-aineina käytetään lihaa monipuolisesti. Tutuinta lienee sisäfilee ja käristys, mutta kylmäsavustettu kotapaisti tai itse savustamamme maksa ovat herkkuja, joita nykyaikana harvoin on saatavilla. Poron ohella tarjoilemme mm. hirveä, karhua, metsoa, possua ja broileriakin. Perinteisempää kun poron käristys ei voi olla, joten suosittelemme kokeilemaan sitä!

Pohjoisen kaloista olemme listanneet tunturijärven raudun ja lohen eri muodoissaan. Kalojen kaverina – ja muutenkin – käytämme lappilaisia juureksia, sieniä, marjoja ja erilaisia luonnontuotteita. Vielä kevyemmin ruokaileville valmistamme ateriat salaateista höystettynä niin haluttaessa erilaisilla lihoilla tai kaloilla.

 Ruuan ohella uskallamme olla ylpeitä viinivalikoimastamme. Tarjoamme hyvien viinitilojen hyviksi testattuja tuotteita eri puolilta maailmaa. Meillä viinien korkea laatu ei kuitenkaan näy korkeana hintana!

Ruokalistan liitteeksi on valittu valmiita menu-vaihtoehtoja, jotka helpottavat varmasti ateriakokonaisuuden suunnittelussa. Mikäli olet tulossa Ylläkselle kavereiden kanssa, ole ystävällinen ja tilaa sähköpostin tai puhelimen välityksellä etukäteen mieleisesi menu. Mikäli mieluisinta ruokaasi ei listalla näy, voimme mitä todennäköisimmin valmistaa sen etukäteistilauksesta.

Poro ravintolalla on pitkät juuret Ylläksellä, mutta 2018 talvella avaamme freesatulla sisustuksella ja ruokalistalla. Olemme aina panostaneet lappilaisiin makuihin – vanhalla ja modernilla twistillä -ja tätä perinnettä tulemme myös jatkamaan. Vanhan eläköityessä on nuorempien velvollisuus jatkaa perinteitä myös ravintola-alalla.

VARAA PÖYTÄ

Aukioloajat

Löytyy täältä.

Osoite

Sivulantie 22, 95970, Äkäslompolo

Revontuliravintola Poro

Sivulantie 22, 95970 Kolari, Suomi

Lue myös