Siirry pääsisältöön

Kuvaile ravintolaanne:
Syrena Irenan ruokalista tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä puolalaisia ruokia, jotka on valmistettu tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Voit nauttia herkullisista alkuruoista, kuten borscht-keitosta, perinteisistä pierogeista (täytetyt taikinanyytit) ja hapankaalista. Pääruokavaihtoehdot Syrena Irenassa sisältävät perinteisiä liha- ja kalaruokia, kuten gulassia, lihapullia, vasikanleikettä, perinteistä sianlihapaistia tai paistettua kuhaa. Kasvisruokailijoille ravintolassa on myös erilaisia vaihtoehtoja, kuten kasvispihvejä ja tuoreita kasvislisukkeita. Ravintolan jälkiruokavalikoima tarjoaa puolalaisia herkkuja, kuten omenapiirakkaa, munkkeja ja pannukakkuja. Voit myös maistaa perinteistä vodkaa tai muita puolalaisia alkoholijuomia ravintolan baarista.

Syrena Irena tunnetaan myös ystävällisestä ja avuliaasta henkilökunnastaan, jotka ovat valmiita antamaan suosituksia ja auttamaan vieraita valitsemaan sopivan ruoan ja juoman. Kaiken kaikkiaan Syrena Irena tarjoaa viehättävän ja aitoa puolalaista ruokaa tarjoavan ravintolan, joka houkuttelee paikallisia asukkaita ja matkailijoita, jotka haluavat kokea perinteistä puolalaista ruokaa ja tunnelmaa.

Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia
Ravintola Syrena Irenan keittiöfilosofia perustuu perinteiseen puolalaiseen ruokaan ja sen säilyttämiseen autenttisessa muodossaan. He pyrkivät tarjoamaan vierailleen aidon ja herkullisen puolalaisen ruokakokemuksen, joka heijastelee maan ruokaperinnettä ja makuja. Keittiössä käytetään tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita, ja ruoat valmistetaan huolellisesti perinteisiä reseptejä noudattaen. Syrena Irenassa kunnioitetaan puolalaista ruokakulttuuria ja pyritään säilyttämään ruokien alkuperäinen maku ja esittely. Ruokalistan vaihtuvuus voi liittyä vuodenaikoihin ja raaka-aineiden saatavuuteen, jotta ruoat ovat aina mahdollisimman tuoreita ja sesonginmukaisia. Tärkeää Syrena Irenalle on tarjota vierailleen täydellinen harmonia ruoan ja juoman välillä. He pyrkivät tarjoamaan juomia, jotka täydentävät ruokien makuja ja luovat nautinnollisen ruokailuelämyksen.

Aukioloajat

keskiviikko 12–20 torstai 12–22 perjantai 12–22 lauantai 12–22 sunnuntai 12–20 maanantai 12–20 tiistai 12–20

Puhelinnumero

+48 535 851 991

Lue myös