d-md-none
Siirry pääsisältöön

VARAA PÖYTÄ

Millainen ravintola on?

Ravintola Töölö ei ole mikä tahansa kortteliravintola – se on klassikko jo syntyessään. Helsingin vanhan kauppakorkean tiloihin rakennettu upea ravintola kutsuu nauttimaan kaikilla aisteilla. Ravintolamiljöö tarjoilee erinomaisen ruuan lisäksi mielenkiintoisia arkkitehtuurisia yksityiskohtia ja upeaa suomalaista huippu designia silmäniloksi.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi?

Sesongin mukaan vaihtuvan ruokalistan lisäksi Ravintola Töölön suuren suosion saaneet musiikkibrunssit. Brunssit järjestetään aina keväisin ja syksyisin muutamana lauantaina. Runsas ja monipuolinen brunssikattaus, Mimosat ja korkeatasoinen livemusiikki takaavat viihtymisesi – tämä kannattaa kokea! Seuraavat musiikkibrunssit tulevat jälleen alkuvuonna 2023 ja varauksia otetaan jo vastaan.

Keittiömestarin nimi? Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Ravintola Töölön keittiömestari on Jussi Koponen.

Jussi tiimeineen tarjoilee laadukasta lounasta maanantaista perjantaihin. Iltaisin ja lauantaisin ravintola toimii viihtyisänä kortteliravintolana. Ravintolan ruokalistalla on kaikille tuttuja klassikkoja, jotka Jussi on tuonut, ravintolan miljöön tavoin, nykyaikaan. Esimerkkinä voisi mainita klassisen sipulipihvin Töölön keittiön tapaan ja juustoja väliannoksena tarjoiluvaunusta sekä jälkiruoaksi pala oman keittiön herkullista kakkua. Viinikaapistamme löytyy laaja valikoima laatuviinejä täydentämään makuelämystä.

Jussi Koponen on ennen kaikkea tiimipelaaja, joka luotsaa keittiötiimiä joka päivä huippusuorituksiin. Ravintola Töölö tarjoilee pohjoismaisen keittiön herkullisimpia makuja sopivasti tähän päivään tuotuna, hakien inspiraatiota Suomen kotimetsistä ja matkoilta maailmalta. Yllättävät, modernit makuyhdistelmät ja laadukkaat raaka-aineet vievät sinut mennessään herkulliselle ruokamatkalle.

Mikä on keittiömestarinne motto?

Kannustaa kaikkia keittiössä kokeilemaan rohkeasti uusia makupareja, näistä löytyvät ne joskus yllättävimmät modernit yhdistelmät. Esimerkkinä rohkeus kokeilla laventelia ja mustikkaa syksyn jälkiruoassa, joka maistuu upeana yhdistelmänä klassisena, mutta uutena mustikka-maitona.

VARAA PÖYTÄ

Aukioloajat

Ma – ke 11.00 – 14.30

To – pe 11.00 – 22.00

La 16.00 – 23.00

Osoite

Runeberginkatu 14–16, 00100 Helsinki

Lue myös