Siirry pääsisältöön

Lahden ydinkeskustassa sijaitseva ravintola Taivaanranta tarjoaa taivaallisia makuja niin lounaan, brunssin kuin á la carten parissa tyydyttäen vaativankin maun. Taivaanrannassa on panostettu kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisiin toimittajiin sekä luonnollisesti oman Teerenpeli Panimo ja Tislaamon palkittuihin tuotteisiin, joita käytetään myös osana ruoanvalmistusta. 

Ravintola Taivaanrannan kellarissa sijaitsee alkuperäinen Teerenpelin tislaamon showroom, jossa tislataan Single Malt -viskiä ja giniä aidoilla Skotlannista mittatilaustyönä hankituilla pannutislaimilla. Pannut on hankittu Taivaanrantaan vuonna 2002, ensimmäisenä Suomessa. Showroomiin on vapaa pääsy kellaritilan ollessa vapaana. 

Tislaamossa järjestetään ohjattuja viskitastingeja, joissa tutustutaan mallasviskin valmistukseen teemana ”pellolta pulloon”. Kierroksen aikana tutustutaan niin tislaamoon kuin sen historiaan sekä maistellaan viskejä eri valmistusvaiheista Teerenpelin viskiambassadorien johdolla. 
 
Tislaamoon mahtuu kerrallaan neljäkymmentä henkilöä, mutta myös yksin voi tutustua viskien maailmaan tai osallistua pääsääntöisesti kerran kuussa järjestettävälle avoimelle tislaamokierrokselle. Viskitastingiin osallistuakseen ei tarvitse olla viskiasiantuntija. Asiantunteva henkilökunta pitää huolen siitä, että tunnelma on rento ja iloinen. 

Lahden viskitislaamo on ainutlaatuinen vierailukohde, sillä Taivaanrannassa voi yhdistää tislaamokierroksen ja paikallisista ruuista valmistetun ruokailun samassa osoitteessa. Listalla on jaettavia annoksia, joiden kanssa voi nautiskella oman panimon oluita tai siidereitä tasting-tyyliin. Jälkiruokalistan kruunaa viskiambassadorien suosittelemat makuparit, jotka yhdistävät taidokkaasti Teerenpelin Panimon ja Tislaamon tuotteet jälkiruoan kanssa, kuten viskin, artesaanikonvehtien sekä juuston. 

Tervetuloa taivaallisten makujen pariin! 

Aukioloajat

Ma-ti 11-23
Ke-pe 11-24
La 12-24
Su suljettu

 

 

Osoite

Rautatienkatu 13, 15110 Lahti, Suomi

Ravintola Taivaanranta

Rautatienkatu 13, 15110 Lahti, Suomi

Lue myös