Siirry pääsisältöön

Millainen ravintola on?

PihlasResortin alueella sijaitseva Ravintola Siimes tarjoilee ekoresortin arvojen mukaista puhdasta, lähellä tuotettua ruokaa resortin majoittujille ja muille ravintola-asiakkaille.

Ravintolan nimi Siimes viittaa yleensä puiden varjoon, paikkaan, josta eläimet hakevat auringolta suojaisaa levähdyspaikkaa kuumana kesäpäivänä. Haluamme tarjota seesteisen paikan ruoasta nauttimiseen myös meidän asiakkaillemme.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Syksyn lounaslistalta suosittelemme sokerisuolattua mallaspossun fileetä, tummaa fenkolikastiketta ja juures-perunapyrettä. Illallisella tarjoillaan vaihtuva yllätysmenu, joten suositukset lienee turhia. Vinkkaanpa silti että omia suosikkejamme ovat usein annokset itse kalastetusta järvikalasta.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia?

Keittiötiimiämme johtaa intohimolla lähiruokaan suhtautuva Janne Ikonen. Janne on työssään ennakkoluuloton, nöyrä ja kärsivällinen, mutta toteuttaa visiotaan ja unelmiaan määrätietoisesti. Janne haluaa luoda keittiöönsä riemukkaan työskentelyilmapiiri jossa hän pääsee toteuttamaan itseään inspiroivan ja innovatiivisen tiimin kanssa. Jatkuva kehitys ekologisuuden ja kestävän kehityksen suhteen ovat Jannelle ja koko ravintolallemme tärkeitä arvoja. Omien sanojensa mukaan Jannella on melko hullu ja vilkas mielikuvitus, josta ammentaa inspiraatiota myös keittiöön. ”Katson tärkeäksi inspiraation lähteeksi myös keskustelun ja sparraamisen keittiötiimin kesken. Joskus taas inspiraatioksi riittää esimerkiksi luonnosta löytynyt sammalmätäs tai kiven lohkare.

Keittiömme kulmakiviä ovat oman puutarhan, lähimetsien ja -järvien sekä paikallisten huipputuottajien raaka-aineet, joista rakennamme järvi-suomalaisia makumatkoja inspiroituen välillä myös Aasian ja Euroopan ruokakulttuureista.

Avainasioita keittiöfilosofiassamme ovat eheä kokonaisuus, vastuullisuus, lähiruoka ja yllätyksellisyys. Haluamme tuottaa vieraillemme kokonaisvaltaisen elämyksen ravintolaamme saapumisesta kotiin lähtöön saakka. Lämmin tunnelma, herkullinen ruoka, kaunis ympäristö ja palvelun sujuvuus ovat vain osa asioista, jotka yhdessä luovat upean kokemuksen kaikille aisteille kun vierailet meillä. Yllätykseellisyyden takaa innovatiivinen, kekseliäästi sesongin raaka-aineita käsittelevä ja makuja yhdistelevä keittiötiimimme.

Mikä on keittiömestarinne motto?

Ei ’minä’ vaan ’me’. Parhaat tulokset, kekseliäimmät reseptit ja ennen kaikkea oppiminen toteutuu yhdessä tehden.

Aukioloajat

Osoite

Kaitaistentie 345, 79690 Joroinen

Sähköposti

Puhelinnumero

0445454225

Ravintola Siimes

Kaitaistentie 345, 79690 Joroinen, Suomi

Lue myös