Siirry pääsisältöön

Millainen on Ravintola Roux?

Ravintola Roux sijaitsee kauniissa jugendtalossa Lahden kaupungintalon puistossa. Talon historiaa kunnioittaen sisustus on klassinen vaalein pöytäliinoin. Hyvä, sesonkiin pohjautuva ruoka, kaunis miljöö, ruokiin sopivat viinit sekä ystävällinen palvelu on ollut ravintolan toiminta-ajatuksena alusta saakka. Omistajien lappilaiset juuret näkyvät voimakkaasti Rouxin menussa. Keittiössä käytetään runsaasti myös muita kotimaisia raaka-aineita.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Ravintolan seitsemän ruokalajin keittiön tervehdyksineen on hieno läpileikkaus sesongin herkuista.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Rouxin keittiömestari ja yksi perustajista Sami Häkkinen on innovatiivinen keittiötaidon osaaja. Hänen oppi-isänsä Olavi Rosendahl on ranskalaisen keittiön taitaja ja siirsi Samille saman intohimon klassiseen ruuanlaittoon. Sami on tyyppinä tarkka ja tinkimätön tekijä, joka todella paneutuu ruuanlaittoon. Hänen käsistään tulleita klassisen keittiön antimia tämän päivän twistillä saamme nauttia. 

Juomafilosofiamme perustuu pitkälti ruuan ja juoman yhteensovittamiseen. Rouxin viinilista on laaja ja viinikellarista löytyy aarteita vaativammallekin viiniharrastajalle. Tänä päivänä listaltamme löytyy myös alkoholittomia viinipaketteja.

Mikä on keittiömestarinne motto?

Sami on hyvä toimimaan tiukoissakin tilanteissa ja parhaiten häntä kuvaa motto: ”Kaikki onnistuu.”

Aukioloajat

Ti-pe klo 16-22 ( 23)

La klo 13-23

Osoite

Rautatienkatu 7, Lahti

Sähköposti

Puhelinnumero

0102792930

Ravintola Roux

Rautatienkatu 7, Lahti, Suomi

Lue myös