Siirry pääsisältöön

Millainen ravintola on?

Tunnesisältöhän meillä on kuin kettu itse: kaunis, lämmin, viekas, iloinen, ovela, hauska, houkuttava ja lähestyttävän kotoinen. Kuin ketunkolo ainakin. Siitä ei voi mennä ohi poikkeamatta sisään ja viihtymään. Meillähän on tässä ketunhäntä kainalossa… Ravintola Punakettu on lämminhenkinen seurusteluravintola, joka tarjoaa maukasta ruokaa kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille.

Meille luonto on tärkeä, ja sen vuoksi olemme osa vastuullisen matkailun yhteisöä ja vastaanotimme Green Key sertifikaatin 5/ 2021. Olemme ainoa Green Key kohde Sodankylän kunnan alueella.

Ravintolamme suureen lasipaviljonkiin mahtuu 50 asiakaspaikkaa, unohtamatta ruskan väreillä sisustettua, viihtyisää sisätilaa, reilulla 50:llä asiakaspaikalla. Valmistamme rennolla otteella kotimaista ja paikallista lappilaista ruokaa. Teemme paljon yhteistyötä paikallisten ruokatoimittajien kanssa. Luonto ja metsä maistuu meillä.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi?

Ruokalistamme helmiä ovat marjojen, villiyrttien lisäksi poro- ja kalaruoat, koska raaka-aineet tulevat Sodankylän metsistä, järvistä ja joista. Ruokalistaltamme voi valita myös vegaanisen alku-, pää- ja jälkiruokakokonaisuuden.

Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Keittiömme filosofia on ”moderni ja trendikäs keittiö, jossa valmistamme lappilaista ruokaa ripauksella luontoa”. Valmistamme ruokaa Pyhä-Luoston kansallispuistossa lomaileville, sekä paikallisille. Juomalistaltamme löytyy myös lähialueella tuotettuja juomia.

Mikä on keittiömestarinne motto?

Läheltä ja täysillä vielä paremmin.

Aukioloajat

Auki päivittäin. Tarkemmat aukioloajat www.punakettu.fi.

Osoite

Luostontie 4, 99555 Luosto, Suomi

Sähköposti

Puhelinnumero

020 7107790

Ravintola Punakettu

Luostontie 4, 99555 Luosto, Suomi

Lue myös