d-md-none
Siirry pääsisältöön

Kuvaile ravintolaanne:
Pyynikin munkkikahvila on legendaarisista munkeistaan tunnettu perinteikäs ja tunnelmallinen paikka maailman suurimman soraharjun laella Pyynikillä. Kahvila on toiminut perheyrityksenä jo yli 30 vuotta. Kahvilasta on myös mahdollista ostaa liput Pyynikin näkötorniin, jossa voi kirkkaana päivänä ihastella maisemia Tampereen molempien suurien järvien, Pyhäjärven sekä Näsijärven yli aina ympäristökuntiin asti. Kahvilan päätuote on salaisella reseptillä valmistettu munkki, jota täydentää paikallisen pienpaahtimon toimittama, juuri munkin makuun yhteensopivaksi kehitelty kahvi. Kesäisin kahvilan yhteydessä toimii myös jäätelökioski.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi
Pyynikillä käydessä kannattaa ehdottomasti nauttia perinteiset munkkikahvit.

Keittiömestarin nimi? Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia
Kahvila toimii yhteen hiileen puhaltaen, jossa jokaisella toimijalla on elintärkeä rooli. Kahvilan päällikkönä toimii tällä hetkellä Emma Leppänen, joka yhdessä omistajien Jaro Suosteen ja Maria Suosteen kanssa johdattaa kahvilan iloisten sekä kiireisten päivien läpi. Kahvilan arvot pohjautuvat yhdessä tekemiseen sekä toinen toistamme tukemiseen ja auttamiseen. Vain yhdessä voimme olla vahvempia kuin kukaan koskaan yksin voisi olla. Ketään ei jätetä pulaan ja jokaista tuetaan niin iloisina päivinä kuin haastavinakin hetkinä. Kahvilassa jokainen ihminen on tärkeä ja jokainen tekee työtään rakkaudesta leivontaan ja erityisesti rakkaudesta munkkikahvilaan. Munkkikahvilassa munkit leivotaan käsityönä, jokaisessa taikinassa on myös ripaus rakkautta.

Mikä on keittiömestarinne motto
Koko kahvilan motto sekä rekisteröity iskulause on: ”Munkki päivässä pitää pyllyn pyöreänä!”.

Aukioloajat

Koronatilanteen aukioloajat 19.4.2021 alkaen toistaiseksi: ma-pe 10-20 la-su 9-20 Terassialue avoinna rajoitusten voimassa ollessa: klo 19 asti. Rajoitusten poistuessa kahvila on avoinna: talviaika klo 9-20, kesäaika klo 9-21. (talviajan ja kesäajan voimassaolopäivämäärät saattavat vaihdella. Ajankohtaiset aukioloajat esillä aina kahvilan nettisivuilla.)

Sähköposti

Puhelinnumero

032123247

Pyynikin Munkkikahvila Oy

Näkötornintie 20, 33230 Tampere, Suomi

Lue myös