Siirry pääsisältöön

Esittely

Millainen ravintola on?

Peppersackin ovet avautuvat vieraille aikaisin aamulla, ja ne tarjoavat uunissa leivottuja leivonnaisia ja herkullisen aamiaisen Peppersack Caféssa. Kellarikerroksen goottilaisten holvien alla on Three Frogs Grill, jossa on avokeittiö ja upeita grilliruokia valmistetaan vierailijoiden nähtävillä.

Ravintola Peppersack sijaitsee vanhassa rakennuksessa Tallinnan vanhankaupungin sydämessä, Raatihuoneentorin läheisyydessä. Rakennuksella on mielenkiintoinen historia, sillä vanhin säilynyt kirjoitus kahdesta kiinteistön rakennuksesta on vuodelta 1370. Vasemmalla oleva kivitalo (stenhus) kuului kauppias Tidemanus Crowelille. Puutalo oikealla, jonka Tidemanus Crowel myi kaupunginvaltuutetulle Johan Duderstadtille, on asiakirjoissa toistuvasti kutsuttu hedelmätarhaksi. Haluatko tietää enemmän historiasta? Tervetuloa paikanpäälle tutustumaan!

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Suosituksemme on rapeaa porsaanpotkaa, hapankaalia ja uunissa paistettuja perunoita sinappikastikkeella. Lihaa valmistetaan kahdeksan tuntia uunissa matalalla lämpötilalla, jolloin siitä tulee rapeaa ulkopuolelta ja pehmeää sisältä.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiö- ja juomafilosofia?

Kokkimme Albert Korthagin on työskennellyt ravintolassa lähes kolme vuotta. Koko keittiötiimi tekee töitä sen eteen, että voimme yllättää asiakkaat aina positiivisesti. Keittiöfilosofiamme on valmistaa herkullisia annoksia tuoreista raaka-aineista.

Viinit valkoidaan tarkoin ja tarjoilijat osaavat aina suositella eri viinejä jokaiseen annokseen. Viinivalikoimamme on laaja ja sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin! Peppersackissa kannattaa maistaa myös talon olutta, joka on valmistettu historiallisten reseptien mukaan. 

Mikä on keittiömestarinne motto?

Peppersackissa emme koskaan tingi laadusta!

Aukioloajat

Ma- Su 12:00- 23:00

Osoite

Vana turg 6, 10140 Tallinna, Viro

Sähköposti

Puhelinnumero

6466998

Peppersack

Vana turg 6, 10140 Tallinn, Estonia

Lue myös