d-md-none
Siirry pääsisältöön

Millainen ravintola on?

Nuotta-konseptin kulmakivi on slaavilais-skandinaavinen kalapainotteinen á la carte menu – täydennettynä mojovalla merellisellä twistillä, muhevia hummereita myöten! Kalapainotteisuudesta huolimatta myös laadukkaat blini-, liha- sekä vegaaniateriat ovat meille kunnia-asia, kuten myös huolella laaditut lastenlistat. Nuotassa tarjotaan reiluin annoksin, kohtuuhinnoin ja suurella sydämellä valmistettuja rehtejä gastronimisia elämyksiä, joista puhutaan, ja jonka äärelle asiakas haluaa palata yhä uudelleen! Raaka-aineissa suosimme lähituotantoa, ja meren elävienkin osalta huolehdimme vastuullisen kasvatus-/pyyntitavan kriteerien täyttymisestä.

Ravintola Nuotta Lappeenranta palvelee kaupungin ydinkeskustassa ympärivuotisesti, palvelun painottuessa arkisin tunnelmallisiin á la carte -illallisiin, sekä viikonloppuisin myös eri teemaisiin brunsseihin. Ravintolassa löytyy myös 20 asiakkaan Kajuutta-kabinetti. 

Ravintola Nuotta Imatra palvelee kesäisin Imatran matkustajasatamassa Imatran Kylpylän ja Holiday Club Saimaan välimaastossa ruoka- & tapahtumateemalla, aavistuksen ”bistrommalla” teemalla. Asiakaspaikkamäärä Imatran Nuotassa on maksimissaan hulppeat 800, joille löytyy käyttöä keskikesän livemusiikkitapahtumissa.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Vastoin päivän gastronimisia linjauksia, menumme on erittäin laaja, millä haluamme varmistaa että jokaiselle löytyy mieleistä, sekä sen, ettei Nuotta olisi kenellekään ”pelkkä yhden illan juttu”. Suosituksemme siis on: Saimaan anteja, lähimetsien tuoksuja – sekä kunnon tuulahdus meriltäkin – liha-, kala-, blini-, äyriäis- & vagaaniannoksin!

Millainen tyyppi johtaa keittiössänne ja mikä on ruokafilosofianne?

”Nuotta-perhe” on viidentoista toimintavuoden aikana kehittynyt käsite, joka tarkoittaa koko sitä uutteraa tiimiä, joka Nuotta-toimipisteissä palvelee. Yrittäjät Timo ja Karina Mankki ovat kumpikin maineikkaan Chaine des Rotisseurs -järjestön jäseniä Chef Rotisseur -ammattilaiskäädyin, ja samalla myös ”Nuotta-perheen isä ja äiti”. 

Keittiöfilosofiana on luoda vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista kohtuuhintaisia rehtejä elämyksiä moneen makuun lapsesta vaariin, perinteitä kunnioittaen, uusiakaan ideoita kaihtamatta – matkasta nauttien ja hymyssä suin!

Osoite

  • Valtakatu 42, Lappeenranta, avoinna ympäri vuoden
  • Satamalaiturintie 13, Imatra, avoinna kesäisin vapusta alkusyksyyn

Nuotta-ravintolat: Imatra ja Lappeenranta

Valtakatu 42, Lappeenranta, Suomi

Lue myös