d-md-none
Siirry pääsisältöön

Millainen ravintola on?

Noodle Story tarjoilee tuoreita kiinalaisia fast-casual-tyylisiä nuudeli- ja käsintehtyjä dumplings-annoksia. Korkealaatuisia tuoreita raaka-aineita, aitoa makua, harkittu esillepano ja mieleenpainuvaa tunnelmaa painottava Noodle Story haluaa ilahduttaa asiakkaita edullisella, kaikkia aisteja tyydyttävällä aterialla. 

Kiina on nuudeleiden kotimaa ja niitä syödään siellä kaikkialla. Noodle Story haluaa tuoda aitoa kiinalaista nuudeliruokaa Suomen markkinoille. Ensimmäinen Noodle Story avattiin talvella 2018. Ja tällä hetkellä Noodle Storylla on neljä toimipaikkaa Helsingissä ja Espoossa: Noodle Story Alppikatu, Noodle Story Freda, Noodle Story Hertsi ja Noodle Story Iso Omena.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta? 

Suosittelemme erityisesti pannulla paistettuja tuoreita nuudeliannoksia, joissa on lisäksi tarkoin valikoitua proteiinia ja korkealaatuisia tuoreita kasviksia. Kuivanuudelikulho-annoksissa on tuoreet ainesosat sekä todella maukas, mutta tasapainoinen kastike.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Millainen on keittiöfilosofianne?

Keittiöstämme vastaa kaksi eri tiimiä. Tuorenuudeleiden valmistuksesta vastaa Pohjois-Kiinan keittiötiimi, jolla on paras osaaminen tuoreiden nuudeleiden ja dumplingsien valmistamisesta. Sichuan-tiimi ovat asiantuntijoita kastikkeiden valmistuksessa ja tuntevat kiinalaiset mausteet perinpohjaisesti.

Noodle Story Freda: VARAA PÖYTÄ
Noodle Story Kallio: VARAA PÖYTÄ
Noodle Story Hertsi: VARAA PÖYTÄ
Noodle Story Iso Omena: VARAA PÖYTÄ

Aukioloajat

Ma-pe: klo 11 – 21

La-su: klo 12-21

Osoite

Fredrikinkatu 36, 00100 Helsinki

Alppikatu 5, 00530 Helsinki

Hertsi Kauppakeskus, 00880 Helsinki

Iso Omena kauppakeskus, M.E.E.T, 02230 Espoo

Sähköposti

Puhelinnumero

0449898941

Noodle Story

Fredrikinkatu 36, 00100 Helsinki, 芬兰

Lue myös