Siirry pääsisältöön

Millainen Napule Pizzeria Napoletana on?

Napule on uusi aito napolilainen pizzeria aivan Helsingin ytimessä Citycenterissä. Avokeittiössämme näet kuinka keittiömestarimme tiimeineen valmistaa pizzasi laadukkaista italialaisista raaka-aineista. Ikkunasta näet Helsingin Rautatieaseman vilskeen ja kuuluisat kivimiehet.

Ravintolamme sydän on upea Italiassa käsin tehty uunimme. Pizzauunimme on tehty napolilaisesta laavakivestä ja tiilistä käsin Napolissa. Uunissa pizzasi valmistuu avotulella korkeassa lämpötilassa vain reilussa minuutissa. Napolilaisen pizzan pohja on pehmeä, reunoista muhkea ja paksu.

Ravintolallemme on myönnetty italialainen Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) -sertifikaatti. AVPN on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka edistää ja suojelee aitoa napolilaista pizzaa. Kriteerit täyttävät pizzeriat valmistavat laadukasta aitoa italialaista pizzaa käyttäen perinteisiä menetelmiä ja raaka-aineita, aivan kuten Napolissa.

Napulesta löydät niin A la carte -listamme makuelämykset, arkisin päivittäin vaihtuvan lounaslistan sekä italialaisia jälkiruokadrinkkejä, erikoiskahveja ja itse tehtyä tiramisua. Nauti Napolilaisesta pizzastasi vaikkapa Birra Moretti hanaoluen kanssa tai lasillisella italialaista viiniä.
Tervetuloa nauttimaan italialaiseen tapaan!

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Pizza DIAVOLA, Pizza MARGHERITA ja Pizza A MODO MIO! Nämä ovat asiakkaidemme suosikit.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Keittiömestarin nimi on Hicham Larmache. Hän on ammattilainen, jolle on myös myönnetty italialainen Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) -sertifikaatti.

Ravintolan keittiöfilosofia täyttää AVPN-kriteerit, eli tarjoilemme laadukasta aitoa italialaista pizzaa perinteisiä menetelmiä ja raaka-aineita käyttäen, aivan kuten Napolissa. Ravintolan juomafilosofia on löytää napolilaiseen pizzaan sopivia viinejä ja oluita.

Mikä on keittiömestarinne motto?

Teemme parhaamme jotta ollessasi Napulessa tuntisit olevasi Napolissa!

Aukioloajat

Ma-Ti: 11:00 – 22:00
Ke-La: 11:00 – 23:00
Su: SULJETTU
Keittiömme sulkeutuu tunti aikaiksemmin. Benvenuti!

Osoite

Kaivokatu 6, Helsinki

Sähköposti

Puhelinnumero

(09)640025

Napule Pizzeria Napoletana

Kaivokatu 6, Helsinki, Suomi

Lue myös