Siirry pääsisältöön

Millainen Naked Taco on?

Naked Taco on viihtyisä casual & fast food ravintola, joka tarjoaa raikasta, tuoretta ja terveellistä meksikolaista ruokaa urbaanissa ympäristössä, aivan Helsingin ytimessä. Valmistamme annokset aina tilauksesta, mutta silti nopeasti. ​Naked Taco on ravintola, jossa lähes kaikki tehdään alusta asti ja ravintola yllättää omaperäisyydellään. Kastikkeet, majoneesit, salsat ja guacamolet valmistetaan päivittäin laadukkaista ja tuoreista ainesosista käsityönä ravintolan omassa keittiössä.

NAKED! ”Alastomuudella” tarkoitamme vastuullisia tuotteita, tuoreita raaka-aineita, lisäaineettomia kastikkeita ja käsin tehtyjä tuotteita. Tarjoilemme tacoja, burritoja, quesadilloja ja bowleja, jotka ovat täynnä tuoreita raaka-aineita ja autenttisia meksikolaisia makuja. Juomapuoli taas kukoistaa raikkailla cocktaileilla, jotka löytyvät baaristamme.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Pork Carnitas -tacot. “Kotimainen ylikypsä porsaankylki toimii varmasti!” Tunteja haudutettu liha on suussa sulavaa ja sopivan mausteista ja mehevää.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia?

Mohammad Abu Baset on reilu, rehti, täsmällinen ja ahkera. Iloisuus ruuanlaiton oheessa heijastuu koko ravintolaan niin henkilökuntaan kuin asiakkaisiinkin. Rento ilmapiiri on meillä tärkeää ja se, että ihmiset viihtyvät sekä asiakkaina että töissä. Hänelle on työssä tärkeää asiakastyytyväisyys, puhtaus ja täsmällisyys. Kiireiset lounasajat vaativat kovaa keskittymistä ja hyvää stressinsietokykyä.

Basetilta löytyy Bachelor of Hotel and Catering -tutkinto Malesiasta (2012), kokin tutkinto Tallinna Erateeninduskoolissa (MTÜ Tetkool) (2017) sekä keittiömestarin diplomi-opinnot ravintola Perhosta Suomesta (2019).

Keittiössä tuotteet painottuvat tuoreisiin raaka-aineisiin. Huomiomme kasvisruokalijat sekä kaikki kastikkeemme ja majoneesit ovat vegaanisia. Lisäksi lähes kaikki annokset on mahdollista saada gluteenittomana. Kansainvälisissä drinkeissä käytämme mehuja jotka puristetaan tuoreista hedelmistä. Olemme meksikolainen ravintola, jonka ruoka on tehty pohjoismaalaiseen makuun.

Mikä on keittiömestarinne motto?

Urban, fresh, mex. Hyvää meksikoista ruokaa raikkaalla otteella!

Aukioloajat

MA-TO klo 11-21
PE klo 11-22
LA klo 12-22
SU klo 12-20

Osoite

Kaivokatu 8, Helsinki

Sähköposti

Puhelinnumero

040 123 9488

Naked Taco

Kaivokatu 8, Helsinki, Suomi

Lue myös