Siirry pääsisältöön

Kuvaile ravintolaanne:
Viineistään tunnettu ravintola Muru sai kulman taakse oman viinibaarin, jossa Murun palkittu, yli 750 viinin lista, pääsee loistamaan. Lisäksi viinibaarissa on tarjolla päivittäin vaihtuva lasiviinivalikoima. Viinibaarissa herkutellaan leikkeleitä, juustoja, risottoa ja Murun keittiön pikkuannoksia. Jokaisella aukiolopäivällä on myös oma teemansa: keskiviikko on viinivisailta, torstaisin avataan vaihtuva erikoissamppanja, perjantaisin korkataan jokin legendaarinen punaviini Murun viinikellarista ja lauantain viinitastingissä maistellaan sommelierin johdolla viinejä vaihtuvalla teemalla.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi
Murun risotto on klassikko! Niimpä viinibaarinkin puolella pääsee nauttimaan sesongin mukaan vaihtuvasta herkusta, näistä kuuluisin ehkä tryffelirisotto.

Keittiömestarin nimi? Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia
Viinibaarin antimet tulevat ravintola Murun, Karoliina Narkiniemen johtamasta keittiöstä. Pääosassa ovat sesongin parhaat raaka-aineet. Viinien suhteen Murun sommelierien Samuil Angelovin ja Taneli Lehtosen ideologia on tinkimättömyys. Olkoon viini huokea tai hintavampi, pitää sen edustaa jotain ja olla puhdaspiirteinen. Viinilistalle päätyvät vain persoonallisten tuottajien tinkimättömällä ammattititaidolla valmistetut viinit.

Aukioloajat

Ke-la klo 16.30-23.00

Osoite

Lönnrotinkatu 14, 00100 Helsinki

Sähköposti

Puhelinnumero

0300472339

Murun Viinibaari

Lönnrotinkatu 14, 00100 Helsinki, Suomi

Lue myös