Siirry pääsisältöön

VARAA PÖYTÄ

Millainen ravintola on?

Libanonilaisessa palvelu- ja ruokakulttuurissa kutsutaan aina vieraat avokätisesti syömään. Nimen ja konseptin idea lähti siitä että syödään (meillä) modernilla tavalla ja aina hyvällä maulla. Kun laitetaan kokki (Safars), jolla on monia kymmeniä vuosia takana ammattikeittiössä sekä muu upea henkilökunta työn touhuun, syntyy yllättäviä ja herkullisia ruokia ja cocktaileja asiakkaille nautittavaksi.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Parhaat annokset ovat jaettavia annoksia, joissa yhdistyy makuja kaikilta Välimeren alueilta yhteen annokseen sekä lasi viiniä täydentää tämän kokonaisuuden. Pehmennetty tulisuus, erilaisia mausteita ja yrttejä, makeus ja rapeus löytyy keittiöstämme.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Firas Safar on tarkkasilmänen ravintola-alan mestari, joka yhdistää värit ja maut yhteen. Raaka-aineiden tuoreus ja laatu antavat vahvan pohjan maukkaalle ja laadukkaalle annokselle. Firasin keittiö on aina siisti, puhdas ja järjestyksessä. Meillä Safarsin keittiö edustaa pääosin libanonilaista keittiötä ja ruokakulttuuria, mutta annoksiin on poimittu erilaisia makuja Välimeren ympäriltä, josta löytyy herkullisia makuja kaikille ruokavalioille.

Mikä on keittiömestarinne motto?

Premium laatu + Premium maku = Premium lopputulos!

VARAA PÖYTÄ

Aukioloajat

Ma 11.00-15.30

Ti–la 11.00 – 21.30

Su 11.00 – 16.00

Osoite

Yliopistonkatu 6, 00100 Helsinki

Sähköposti

Puhelinnumero

0503319872

Meillä Safars

Yliopistonkatu 6, 00100 Helsinki, Finland

Lue myös