d-md-none
Siirry pääsisältöön

VARAA PÖYTÄ

Másin keittiö on insiproitunut Iberian niemimaan modernista keittiöstä, pohjoismaisesta ruokatyylistä ja lähellä tuotetuista laadukkaista raaka-aineista. – Keittiöfilosofiaamme kuvaa parhaiten Iberian niemimaa. Emme ole täysin espanjalainen, vaan makumaailman vivahteita löytyy Portugalista, Italiasta, Ranskasta ja Marokosta. Lämpö, aurinko, hedelmät ja mausteisuus kuvaavat keittiötämme, keittiömestari Markus Lamberg kertoo.

Ruokaisat tapakset, joissa maistuu lämpö

Másiin on helppo tulla isommallakin porukalla maistelemaan jaettavien tapas-annosten makuja yhdessä seurustellen. – Másin tapakset eivät ole prikulleen autenttisia, vaan olemme halunneet viedä ajatuksen klassisista tapaksista hieman pidemmälle ja luoda uutta. Perusajatuksena on runsas makumaailma ja lämpö. Raaka-aineista löytyy myös sesongin mukaan kotimaisia raaka-aineita, kuten puikulaperunaa ja nieriää Másin omalla twistillä. Perustapakset on hinnoiteltu kiinteähintaisiksi. Ne ovat myös todella ruokaisia, joten raavaampikin mies saa tapas-valikoimasta taatusti vatsansa täyteen.

Pääruuista löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun – myös vegaanille. – Toki meiltä löytyy myös All Day-menu, jossa on perusklassikoita, kuten burgereita ja Ceasar-salaattia, sillä palvelemme myös hotellivieraita – lapsia unohtamatta. Jokainen löytää meiltä siis helposti oman suosikin. 

Lounasaikaan Más kattaa pöydän, joka koostuu keitosta, lämpimistä tapaksista ja salaateista. Hinta-laatu-suhde on kohdillaan.

Saisiko olla maatiaispossu Rotisserie-grillistä?

Másin erikoisuus on ennakkoon tilattava 8-kiloinen maatiaispossu, joka valmistetaan Rotisserie-grillissä. Possu tuodaan pöydään näyttävästi vadilla, mikä on myös mainio ohjelmanumero seurueelle. Lamberg kertoo, että Rotisserie-grillissä lihat kypsyvät erittäin mehukkaiksi. Jos illallisen jälkeen haluaa nauttia vielä lasillisen, voi siirtyä joko Más-ravintolan Narinkkatorin suuntaan avautuvalle terassille, jossa on mukava seurata kaupunkielämän vilinää tai nousta Más Rooftop terassille, josta avautuvat upeat näkymät Helsingin kattojen ylle. – Yhteys meidän ja Mas Rooftop Terracen välillä toimii jo kivasti. Jos nauttii vaikkapa drinksuja kattoterassilla, meille on helppo tulla nauttimaan illallinen ja toisinpäin.

Some-ystävällisiä yksityiskohtia

Másin sisustus on viihtyisä pienintä yksityiskohtaa myöten. Pitkiä pöytiä, rauhallisia soppeja, kaunis värimaailma ja hauskoja yksityiskohtia kultaisine aterimineen ja pienine pussukoineen. – Olemme hyvin someystävällinen ravintola, sillä meiltä löytyy pieniä juttuja, joita ihmiset tykkäävät kuvata. Merkkaamme esimerkiksi pöytävaraukset kirjainpalikoilla, joiden kanssa ihmiset alkavat usein leikitellä pöydissä. Miljöö toimii hyvin myös juhlien järjestämiseen ja meillä onkin järjestetty jo lukuisia synttäreitä ja muita juhlia.

VARAA PÖYTÄ

Aukioloajat

 

Illallinen

Ma-to 17-23

Pe-la 16-00

Su 17-22

Osoite

Simonkatu 9, 00100 Helsinki

Más

Simonkatu 9, 00101 Helsinki, Suomi

Lue myös