d-md-none
Siirry pääsisältöön

Ravintola Kuu avattiin Töölönkadulle toukokuussa 1966. Ravintolan osuva nimi viitannee aikakauden avaruustoimintaan sekä kuulentojen ajankohtaisuuteen. Aiemmilla 1900-luvun vuosikymmenillä ravintolan tiloissa toimi mm. Töölönlahdella sijainneen Suomen Sokeri Osakeyhtiön sauna. 

Jo alusta alkaen hivenen ranskalaisvaikutteinen Kuu on ollut varsinkin töölöläisten asiakkaiden rakastama, ja nyt Kuuhun matkataan jo toisessa tai jopa kolmannessa sukupolvessa. Ja jopa Atlantin takaa!  

Ravintolan sijainti vehreässä Töölönkadun ja Kivelänkadun kulmauksessa Hesperian puiston ja Oopperatalon läheisyydessä on rauhaisa ja vaivaton löytää. Ravintolan sisustuksessa yksinkertainen muoto ja harmonia kohtaavat. Lasitettu terassikatos houkuttelee levähtämään ja rentoutumaan myös talviaikaan. 

Talon erikoisuus – oma viiniagentti 

Ravintola Kuun viinivalikoimasta vastaa pitkän linjan ammattilainen, viiniasiantuntija, sommelier Tuomo Laitinen. Careliawines hakee ympäri Eurooppaa viinejä. Suuri osa viineistä tulee pieniltä, itsenäisiltä viljelijä-tuottajilta, joiden viinit ovat uskollisia alkuperälle ja rypäleelle.  

Aukioloajat

Ma–pe 11.30–24

La 14–24

Su 14–22

Osoite

Töölönkatu 27 00260 HELSINKI

Kuu

Töölönkatu 27, 00101 Helsinki, Finland

Lue myös