Siirry pääsisältöön

Ravintola KuuKuu on hyvän ruoan kotimainen kortteliravintola. KuuKuun ruokatyyli on sopiva sekoitus perinteisiä makuja ja modernia keittotaitoa. Kaikki ruoka valmistetaan tuoreista raaka-aineista käsityönä. KuuKuu on siis helposti lähestyttävä ravintola, joka on avoinna seitsemän päivää viikossa.  

KuuKuun keittiössä valmistuu hyvin tehtyä perusruokaa. Perustana ovat tuoreet, hyvät raaka-aineet, jotka käsitellään alusta saakka itse. Suomalais-skandinaavisia klassikoita ovat esimerkiksi toast Skagen –katkarapuleipä, lohikeitto ja pippuripihvi. Nykyaikaisempaa tyyliä edustavat keittiömestari Christian Sippelin suunnittelema 25-vuotismenu ja HelsinkiMenu, joka on palkittu vuoden 2014 parhaana. 

Tärkein tehtävämme on täyttää ja jopa ylittää asiakkaan odotukset.

Viihtyisässä baarissa voi laatujuomien kanssa nauttia omassa keittiössämme valmistettuja sopuhintaisia pikkuannoksia. Baarin juomavalikoiman erikoisuuksia ovat runsas valikoima pienpanimoiden oluita ja luomujäätee. Tummapaahtoisen juhlakahvin on sekoittanut Johan & Nyströms –paahtimo. Kahvia voi ostaa myös kotiin. 

Aukioloajat

Ma–to 11.00 – 23.00
Pe 11-24
La 12-24
Su 12-22

Osoite

Museokatu 17, 00100 Helsinki

Kuu Kuu

Museokatu 17, 00100 Helsinki, Finland

Lue myös